„Azóta nagyon beteg se voltam…” – mi mindenre jók az Alga-System Kft. spirulina algái?

1 hét ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Szeged365 csapata nemrégiben ellátogatott egy igazi alga farmra! Nem is akárhová, az Euróbában egyedülálló tiszaszigeti Alga-System Kft. termelési gyárába! Pócsik Edittel, az üzemeltetési vezetővel beszélgettünk és Edit megosztotta velünk, miért kulcsfontosságú számukra egy zárt rendszerű alga-gyártó üzem létrehozása.

Az üzemben ráadásul egyedülálló zárt fotobioreaktor működik, amely nemcsak Magyarországon, de egész Európában is páratlan. Ennek köszönhetően a gyártás környezetbarátabbá válik, hozzájárulva ezzel a fenntarthatósághoz. Ugyanis működik itt egy víz visszaforgató is, ami hozzájárul a fenntartható és egészségesebb életmód kialakításához is.

De nekünk mégis az a legfontosabb, hogy mire képes az alga! Az alga mindennapi bevitele rendkívül fontos, mivel az alga rendszeres fogyasztása energikusabbá és kevésbé fáradttá tehet bennünket. Emellett pozitív hatással lehet a koncentrációs képességeinkre is, ami mindennapi teljesítményünkre is kihat.

Mi a szerkesztőségben rájöttünk, hogy jobb, ha minél több algát fogyasztunk ezentúl, talán cikkeink olvasottsága ezek után a Holdra száll majd!

Kövessétek az Alga-System oldalát és fedezzétek fel az alga-gyártás rejtett világát és jótékony hatásait!

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!