Büszkén vette észre a Szeged365 Family tagja: a Balatonon is Szegedet reklámozzák!

2 hónapja ezelőtt 15



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Balatonlellén az óriáskerék pénztáránál feltűnik Szeged gyönyörű látképe. Büszke a szegedi szívünk, jó látni, hogy a Balatonon nyaralók is kedvet kaphatnak egy szegedi látogatásra. Köszi Gábor a képet!

Minden évben megírjuk több alkalommal is, hogy mennyi turista választja gyönyörű városunk turisztikai célállomásnak. Nem véletlenül: tele vagyunk kulturális eseményekkel, itt van a gyönyörű belvárosunk és nem utolsó sorban a mediterrán mosolygós hangulat, ami miatt sokan szeretnek időt tölteni városunkban.

A Szabadtéri Játékok elképesztően sok turistát vonzanak Szegedre, ilyenkor alig van szabad szoba, mindegyiket lefoglalnak. A Vadaspark is igazi turistacsalogató intézményünk, itt írtunk arról, miért szeretik annyira turisták, na meg mi is szegediek:

Érdekességképpen elmondható, hogy Szeged, a Tisza-parti város, Magyarország egyik legnaposabb települése. Évente több mint 2100 órát süt a nap, ami nemcsak a helyiek életét teszi kellemesebbé, hanem az ide látogató turisták számára is vonzóvá teszi a várost. A város történelme, kulturális programjai és gasztronómiai különlegességei mind hozzájárulnak ahhoz, hogy Szegedet egyre többen fedezzék fel.

Köszönjük Gábornak Balatonról a fotót, jól esett szegedi szívünknek. Nyáron is a galaxis legszebb városa ami városunk, Szeged!

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!