Eddig már 52 milliót költött a testére az agyontetovált apa

1 nap ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Remy rengeteg időt szentel a bőre kivarrásának, és még közel sem végzett. A kanadai apa – aki már 82 ezres követőtáborral rendelkezik az Instán – eddig átszámítva mintegy 52 millió forintot költött a tetkóira és az egyéb speciális testmódosításaira (piercingekre, fültágító karikákra). Ám állítása szerint annyira rajong a tetoválásaiért, hogy számára minden pénzt megér. Jelenleg a teste 96 százalékát fedi tetkó, egyedül az arca nincs még teljesen kivarrva.

Legutóbbi átalakulása két évet vett igénybe, a rajongói azonban odavannak érte. A közösségi oldalán mutatta meg, hogyan nézett ki 2022-ben és most:

Remy testén van olyan bőrfelület, amit már több mint 30-szor tetováltatott át, jelenleg a törzsének „kiszínezésén” dolgozik.

Az egykori séf szívesen megosztja átalakulása folyamatait a közösségi oldalán. Nemrég azt mutatta meg, hogyan nézett ki a nyaka és a füle 8 évvel ezelőtt:

Remy amúgy nős, a felesége tetoválóművész, és van egy kamasz fiúk.

“Sokan kérdezik tőlem, hogy a fiam is szeretne-e tetováltatni, vagy mit szólnék ahhoz, ha egy nap úgy nézne ki, mint én? Ha tetoválást és piercinget akar készíteni, mint én, akkor áldásom rá, de ha nem, az is rendben van. Ez az ő döntése lesz, én pedig támogatom őt, akárhogy is dönt” – árulta el.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

The post Eddig már 52 milliót költött a testére az agyontetovált apa first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!