Egyre népszerűbb ez a bizarr tetkótrend, milliók kérik a testükre

3 órája ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Új tetoválási őrület válik egyre népszerűbbé a fiatalok körében, mely a „cybersigilism” néven vált ismertté. Ez a futurisztikus, vékony vonalakkal és éles szögekkel jellemezhető stílus mágikus jelentőséget tulajdonít a tetoválásoknak, amelyek szimbolikus erőt hordoznak. A közösségi médiában, különösen a TikTokon, milliók tekintik meg az ilyen tetoválásokról készült videókat, és egyre több fiatal dönt úgy, hogy hasonló szimbólumokkal díszíti a bőrét. Sokan a 90-es években népszerű törzsi tetoválások modern megfelelőjeként tekintenek rá, a Z generáció válaszaként a régebbi idők divatokhullámaira.

A trendet számos híresség is követi, köztük Billie Eilish, Phoebe Bridgers és Dua Lipa, akik testük különböző pontjaira tetováltattak ilyen mintákat. A legtöbb változat fekete tintával készül, de néhány kalandvágyó fehér színnel is kísérletezik, különösen a hát, a derék és a karok területén.

A „cybersigilism” tetoválások alapvetően szimbolikus jelentésűek, és sokan úgy vélik, hogy viselőjük vágyait és céljait fejezik ki. Az egyre népszerűbb formák között szívek, csontok és organikus alakzatok, például fák is megjelennek, amelyek gyakran úgy mutatnak viselőjükön, mint a kirajzolódó vérerek.

Noha ez a tetoválási stílus egyre több rajongót vonz, vannak, akik csak átmeneti divathóbortnak tartják. Ennek ellenére a „cybersigilism” rajongói elutasítják a kritikákat, és a testükön hordott mintát egyedi, modern művészeti formának tekintik.

via

The post Egyre népszerűbb ez a bizarr tetkótrend, milliók kérik a testükre first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!