Elhunyt az iskolabuszban felejtett négyéves Inez édesapja

2 órája ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Zoltán 38 évesen vesztette életét, akinek utolsó két éve egyébként is maga volt a pokol: ő az az édesapa, akinek négyéves kislányát egy sofőr bent felejtette az óvodásokat szállító buszban 2022. június 7-én Tomajmonostorán.

A négyéves Inez csukott ajtókkal és ablakokkal leparkolt járműben ragadt, ahol több mint 50 fokos, levegőtlen forróságban volt órákon át. A gyermek az eszméletét vesztette és a melegtől hőgutát is kapott. Hiába szállították még aznap kórházba, olyan súlyos egészségkárosodást szenvedett, hogy három nappal később életét vesztette.

Elhunyt az iskolabuszban felejtett négyéves Inez édesapja

(Fotó: Getty Images)

Édesapjánál, Zoltánnál 2020-ban diagnosztizálták daganatos megbetegedést, és még abban az évben megműtötték, kemoterápiás kezeléseket is kapott.

Utána jobban volt, még a munkáját is folytatta nehézgépkezelőként, de a kislányával történtek annyira megviselték, akkora trauma volt számára, ami súlyosbította nála a betegségét és felerősítette a tüneteit. A daganat végül úgy szétterjedt a szervezetében, hogy már nem lehetett rajta segíteni

 

– mondta a Vasárnapi Blikknek Rusvai Zoltán édesanyja, Sztruhala Istvánné. Zoltánt egy nappal azelőtt temették el, hogy a vétkes sofőrt elítélték, aki végül két év felfüggesztett szabadságvesztést kapott, ami azt jelenti, hogy nem kell börtönbe vonulnia.

The post Elhunyt az iskolabuszban felejtett négyéves Inez édesapja first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!