Eljárás indult a diákokat büntetésből alsóneműre vetkőztető tanító ellen

2 órája ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Egy mátészalkai tankerülethez tartozó általános iskola pedagógusa bűncselekményt megvalósító fegyelmezési módszert alkalmazott.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság – állampolgári bejelentés alapján – kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy tanító ellen. A nyomozás adatai szerint a pedagógus bűncselekményt megvalósító fegyelmezési módszert alkalmazott az osztályában tanuló gyerekekkel szemben. Mint a police.hu írja, a mátészalkai tankerülethez tartozó oktatási intézményben tanítói munkakört betöltő köznevelési foglalkoztatott a megalapozott gyanú szerint magatartásával a kiskorúak érzelmi és erkölcsi fejlődését veszélyeztette.

A nyomozó hatóság a 44 éves nőt kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének gyanújával kihallgatta, ami ellen panasszal élt. Az eljárás alatt a gyanúsított szabadlábon védekezhet.

Mint arról korábban beszámoltunk, felháborodtak a szülők a nyírmeggyesi iskola tanítójának botrányos büntetési módszerén. A nyáron derült ki a szülők számára, hogy ez a pedagógus a szerinte rosszalkodó gyerekeket a táblához hívta és alsóneműre vetkőztette. Van olyan kisdiák, aki emiatt már egy másik iskolába jár, annyira félt a megszégyenítéstől. Az egyik kislány anyukája azt mesélte, hogy csak a bugyi maradhatott a gyerekén, amiért az aulában futkározott a többi gyerekkel. A szülők ugyan jelezték az iskola vezetésének a történteket, de a pedagógus ugyanúgy tanít továbbra is az intézményben.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

The post Eljárás indult a diákokat büntetésből alsóneműre vetkőztető tanító ellen first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!