Eltávolíttatta szájfeltöltését Alföldy Anna, előtte-utána fotókon mutatta meg átalakulását a modell

1 nap ezelőtt 3



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Korábban már mi is írtunk róla, hogy a Next Top Model Hungary egyik szereplője, Alföldy Anna szeretné kioldatni a szájfeltöltését, mert véleménye szerint amikor visszanézte magát a tévéképernyőn, akkor “kacsaszerűnek” tűnt a szája. 

Alföldy Anna

Alföldy Anna (Fotó: Fülöp Dániel)

Anna elárulta, hogy a mellplasztikán és a szájfeltöltésen kívül semmi más beavatkozása nem volt még eddig, most azonban úgy tűnik, az utóbbira már nem is lesz többet szüksége, ugyanis megszabadult a töltéstől. 

„Mostanra ez az anyag már olyan más részekre migrálódott, a szám fölé, hogy ilyen kacsaszerű volt az  egész, amit viszontláttam a tévében és a képeken is… Emiatt jött az elhatározás, hogy jobb lenne a természetes vonalra visszatérni, ezért felkerestem egy doktornőt, hogy találjunk erre megoldást.” – nyilatkozta korábban.

Anna elsődleges félelmei ellenére el is kezdte a beavatkozásokat, pár hét elteltével pedig már látszik is az eredmény, amit Instagram-oldalán, tapasztalatai megosztása mellett, egy előtte-utána fotóval is megmutatott követőinek.

Via

The post Eltávolíttatta szájfeltöltését Alföldy Anna, előtte-utána fotókon mutatta meg átalakulását a modell first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!