Fejbe rúgott egy ló egy kislányt a Balaton-felvidéken, mentőhelikopterrel vitték kórházba a gyereket

2 hónapja ezelőtt 19



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Mentőhelikopterrel vittek kórházba egy 8 éves kislányt egy Balaton-felvidéki lovastáborból, miután az egyik ló fejberúgta – tudta meg a Tények. A csatorna információi szerint két vezető tartotta éppen a csoportos foglalkozást, amikor az egyik ló hirtelen rúgott egyet. Ahogy a szakember hátranézett, a kislány már eszméletlenül feküdt a földön.

A veszprémi mentésirányítás egy esetkocsit és egy mentőhelikoptert is riasztott a helyszínre. A balesetben egy 12 éves kislány súlyos sérülést szenvedett, akit a helyszínen elláttak, majd stabil állapotban szállították kórházba mentőhelikopterrel – nyilatkozta a Tényeknek Perédi Péter, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa.

A puszta tulajdonosa nem nyilatkozott a tényeknek, levelében azt írta, hogy 20 éve szerveznek lovastáborokat, a szakmai szabályok szigorú betartásával, és ez idő alatt baleset nem történt. Azt is hozzátették, hogy a lóval való tevékenység a legnagyobb gondosság mellett is magában hordozza a baleset lehetőségét. A baleset miatt a rendőrség is nyomoz, a csatorna megkeresésére azt válaszolták, hogy foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség miatt indult eljárás.

The post Fejbe rúgott egy ló egy kislányt a Balaton-felvidéken, mentőhelikopterrel vitték kórházba a gyereket first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!