Felmászott a stadion tetejére, hogy jó fotókat készítsen – nem sokkal később letartóztatták

1 nap ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Nem újkeletű, hogy a meccseken hamar elszabadulnak az indulatok, éppen ezért egy meccsnapon szinte bármi megtörténhet. Gyakran láthatunk gyerekeket és felnőtteket, akik abban a reményben futnak be a pályára, hogy kedvencükkel fotózkodhatnak, de nem ritka a lelátón összebalhézó szurkolói magatartás sem. Ezúttal azonban egy ennél jóval meglepőbb dolog történt az Európa-bajnokságon. 

A hétvégén letartóztattak egy férfit, aki felmászott a dortmundi BVB Stadion tetejére.

A dortmundi rendőrség közölte, hogy először szombaton, helyi idő szerint 22 óra 11 perckor vették észre a 21 éves férfit a tetőn, majd ezt követően drónokkal és helikopterrel figyelték a mozgását. A férfiról több videó is készült, amin jól látható, hogy eltakart arccal sétált a stadion tetején. 

A man was ARRESTED after climbing up to the top of the stadium after Germany vs Denmark…

WOW. 🤯 pic.twitter.com/1O4dJiPQaK

— Mail Sport (@MailSport) June 29, 2024

„A stadionban tartózkodó emberekre semmilyen körülmények között nem jelentett veszélyt. A dortmundi rendőrség kizárta a politikai indíttatást” – állt a rendőrség közleményében. 

Miután engedett a rendőrségi felszólításnak, a táskájában egy fényképezőgépet találtak. A férfi azt mondta, pusztán azért mászott fel a tetőre, hogy jó fotókat készítsen. A nyomozás során kiderült, nem ez az első eset, hogy ilyen magasságból szeretett volna fotózni – írja a CNN. 

A dortmundi stadion

Felmászott a stadion tetejére, hogy jó fotókat készítsen

A férfit szabadon engedték, azonban a birtokháborítással kapcsolatos vádemelés kezdetét vette. A dortmundi rendőrség az UEFA-val karöltve most azt vizsgálja, hogy hogyan tudott feljutni a tetőre.

The post Felmászott a stadion tetejére, hogy jó fotókat készítsen – nem sokkal később letartóztatták first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!