Galambos Lajcsi már dolgozik Dancing with the Starsban

2 órája ezelőtt 2



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Dancing with the Stars készítői minden évben kitesznek magukért, mindig felkérnek egy-két olyan sztárt, akinek szereplése óriási médiavisszhangot vált ki. Ilyen volt például az éppen válófélben lévő Krausz Gábor, a színházi világból kitaszított Eszenyi Enikő vagy éppen a szappanoperák sztárja, Gabriela Spanic. Az idei évad nagy fogása egyértelműen a Tóth Gabi-Papp Máté Bence páros, ahogy az sem kis teljesítmény, hogy Hosszú Katinka is igent mondott a felkérésre. A TV2 azonban még nagyobbat álmodott, és a Blikk azt írja, felkérték az éppen reintegrációs őrizetben lévő Galambos Lajcsit, aki a nyáron szabadult a börtönből.

A lap rámutat: ahhoz azonban, hogy a 63 éves trombitaművész is csatlakozni tudjon a műsorhoz, szükség van a büntetés-végrehajtás engedélyére is, ám ez még várat magára. A trombitás azonban igent mondott a TV2 felkérésére. „Ahhoz, hogy ez meg tudjon valósulni, szükség van a hatóságok engedélyére, hiszen ő még őrizet alatt áll, és nyomkövetőt visel a lábán. Részt vett a műsor szereplőinek fotózásán is, de amíg nincs engedély, nem biztos a részvétele sem – árulta el egy informátor, szavaiból tehát kiderül: Lajcsi már dolgozik a műsoron való szereplésén. Ki tudja, lehet egy-két próbán is túl van már.

A trombitás korábban egyébként elárulta, hetente háromszor elhagyhatja a lakhelyét. A jog szerint a reintegrációs őrizetben lévő személy munka céljából elhagyhatja az otthonát, így Galambos Lajcsi abban reménykedhet, hogy előadóművészként a táncos műsor ebbe a kategóriába sorolható, ezért bízhat abban, hogy zöld utat kap. A TV2 is az engedélyre vár, de fel vannak készülve arra az esetre is, hogy nemleges válasz érkezik.

Lajcsi párja egyébként a Szombat esti lázból ismert Südi Iringó lenne.

Kiemelt kép: TV2

The post Galambos Lajcsi már dolgozik Dancing with the Starsban first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!