Kiderült, hol forog az Ázsia Expressz következő évada

3 órája ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Katona Andor, az Ázsia Expressz kreatív producere a TV2 Tényeknek elárulta, hol forgatják majd jövőre az Ázsia Expressz 6. évadát.

Kiderült, hol forog az Ázsia Expressz következő évada

(Fotó: TV2)

Malajziában és Indonéziában folytatódik majd a műsor, jön az új évada. Már alig várom, főleg mert Bali is a helyszínek között van, amit én személyesen nagyon szeretek.

 – mondta a  kreatív producer, és azt is hozzátette, hogy minden, amit a tévénézők látnak, az valóban úgy történt, és a feltételezéssel ellentétben a versenyzők nem fizetett sofőrökkel utaznak, valamint nem kapnak kényelmes szállást és finom vacsorát, miután leálltak a kamerák.

Az már nem titok, hogy az idei Ázsia Expresszt Béres Anett és Sáfrány Emese nyerte meg, ahogyan az sem, hogy nem mindig volt nyugodt a hangulat a szintén versenyző Krausz Gábor, és párja Mikes Anna között, akik másodikként értek a célba. A Story magazin legfrissebb számában arról olvashattunk, hogy a sztárséf mennyire rosszul viselte a tényt, hogy lecsúsztak a dobogóról. Ugyanakkor később Krauszt azt is elmondta, hogy nem a Béres-Sáfrány párosnak szólt a haragja, hanem a helyzetnek. 

The post Kiderült, hol forog az Ázsia Expressz következő évada first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!