Hazaküldték a lányát, leköpte az X-Faktor mentorait a büszke anyuka

1 óra ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Több duó is megpróbálta lenyűgözni a mentorokat az X-Faktor 3. Válogatóján, de nem mindenki aratott sikert a színpadon. Majka kiakadt arra a két 16 éves kamaszlányra, akik káromkodva rappeltek neki és mentortársainak, ezzel viszont ő verte ki a biztosítékot a backstage-ben izguló édesanyjuknál.

“Ha nekem a 16 éves gyerekem eljönne egy ilyen műsorba és ilyeneket mondana, én nagyon mérges lennék. Anyuék, apuék nem mondanak erre semmit?” – faggatta a versenyzőket Majka.

Ezt hallva, felment a pumpa az egyik tini édesanyjában és arra biztatta a lányát a backstage-ben, hogy intsen be a szőrszálhasogató zsűritagnak. “Én beintenék és le is köpném” – fakadt ki a színpad mögött a büszke anyuka.

Gáspár Laci elnézőbb volt a rapdalukban káromkodó duóval: “Szerintem inkább örülnek anyuék, apuék, hogy legalább valamilyen szinte a zenével foglalkoznak mint, hogy csinálnák a hülyeséget. Ti csak mondjátok a hülyeséget”.

A tehetségkutató műsorvezetője, Müller Dávid azzal próbálta csitítani a kedélyeket a backstage-ban, hogy – szerinte – elképzelhető, hogy nem tetszett a lányok dala a zsűrinek. “A fene essen belé!” – jegyezte meg a csalódott anyuka, majd a padlóra köpött egyet. “Leköptem őket” – fűzte hozzá.

Kiemelt fotó: Sajtóklub

The post Hazaküldték a lányát, leköpte az X-Faktor mentorait a büszke anyuka first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!