Marketplace-en vett retró szekrényt, új életet adott neki

2 órája ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Mi hiszünk abban, hogy egy bútor sosem megy ki a divatból. Csak arra van szükség, hogy az ember kezelésbe vegye, és a saját ízlésére formálja. Rengeteg olyan darabot mutattunk korábban, ami felújításon esett át – például ez a régi fotel is közéjük tartozik –, ugyanis némi festékkel vagy kárpitozással tényleg nagyszerű bútorokat lehet a legrégebbi, retró alkalmatosságokból faragni.

Így történt ez a következő, szocialista időket idéző szekrénnyel is, ami a legtöbb háztartásban megtalálható volt. Idejétmúlt barna színe zsírtalanítás és alapozás után szürkés árnyalatot kapott, amit Magyar Dóra tiktoker egy pasztell rózsaszínre festett polccal tett igazán egyedivé. Bár a leírásból kiderül, hogy nem volt a folyamat zökkenőmentes, a végeredményen ez nem látszik. Nyoma sincs a retró külsőnek, festés és dekorálás után az egész sokkal inkább tűnik egy dizájner darabnak, mint a ’70-as évek kedvencének.

A lakberendezés akkor lesz igazán egyedi, ha van egy olyan feltűnő darab a lakásban, ami valahogy kontrasztot képez minden mással. Szerintünk ez a szekrény erre tökéletes példa, és különösebb asztalosmunkát sem igényelt a felújítása. Igazából egy jó festék, henger és egy adag fantázia kell hozzá. Illetve nem árt némi takarófólia alá, hogyha lecseppen a festék, ne a padlóról kelljen felvakarni. 

@magyar_dori Szerencsére nem esett le a karikagyűrű az ujjamról.. 😏 miközben egy újabb szoci darabot próbáltam a’ enteriőrbe illőre varázsolni. Nem tökéletes, meg párszor eltörött ám a mécses, de összességében elégedett vagyok ezzel a marketplaces szerzeménnyel. #diy #diyfurniture #nekedbe #foryoupage ♬ BIRDS OF A FEATHER sped up - Lilly 🎀
The post Marketplace-en vett retró szekrényt, új életet adott neki first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!