Rendőrautó vitte a lagzijukba a balesetező párt

2 órája ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Különösen emlékezetesre sikerült két fiatal életének nagy napja, ugyanis autóbalesetet szenvedtek, amikor a templomból a lakodalmukba igyekeztek, ám a rendőröknek hála, rendben odaértek a lagzijukba. A Zsaru Magazin beszámolója szerint a murnaui rendőrség tevékenységirányítója kedves gesztust tett.

A frissen összeházasodó dél-bajorországi nő a müncheni párjával luxusautóba ült, hogy eljussanak a nászünnepségnek otthont adó vendéglőbe, ám az A95-ös autópálya murnaui csomópontjánál – egy másik sofőr hibájából – lesodródtak az útról, és a sárba ragadt a sportkocsijuk. A szerencsétlenség szemtanúja volt a murnai rendőrkapitányság közlekedésrendészetének két egyenruhása, akik felvették a kapcsolatot a tevékenységirányítási központ vezetőjével. Az ügyeletes tiszt azonban megmentette az ifjú pár nagy napját: rendőrségi kisbuszt küldött értük.

Sőt az értük érkező két rendőr útközben megállt egy benzinkútnál, ahol beszereztek egy üveg pezsgőt, azzal kedveskedtek az ijedtségből, idegességből ocsúdó hitvestársaknak.

Volt nagy csodálkozás a lakodalom helyszínén, amikor az ifjú pár kiszállt a rendőrségi kisbuszból!

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

The post Rendőrautó vitte a lagzijukba a balesetező párt first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!