Izzik a levegő Mihályfi Luca és a Dancing with the Stars-os táncpartnere, Hegyes Berci között

2 órája ezelőtt 18



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Ma este az 5. évaddal folytatódik a Dancing with the Stars. A 2022-es X-Faktorban berobbant Mihályfi Luca Hegyes Bercivel, a DWTS 1. és 3. évadának győztesével lép majd a táncparkettre. A fiatal énekesnő és táncpartnere között már most izzik a levegő, legalábbis Luca legújabb klipjében, amely a napokban debütált.

“Szerettem volna egy videoklipet mindenképpen, ami megindít a Dancing előtt. Én alapvetően nagyon szeretek benne lenni a videoklipek kreatív oldalában is. Mindig pontos elképzelésem van, hogy mit szeretnék látni. És ez esetben a Mr és Mrs. Smith című film inspirálta a klipet. Egyértelmű volt, hogy szeretnék benne táncolni és valahogy, valamilyen módon belevonni a Bercit”magyarázta a Mokkában az énekesnő, miért éppen a Dancing with the Stars-os táncpartnerével szerepelt a klipben.

Hegyes Berci bevallotta, nagyon örült a felkérésnek. “Én még nem nagyon szerepeltem klipekben úgy, ahogy ebben. Itt szerepelni is kellett, nem csak táncolni. Kiderült, hogy nem vagyok annyira jó ebben, de nagyon élveztem az egész folyamatot, ahogy elkészült egy profi csapattal. Volt benne egy kis tánc is, egy kis színészkedés is. Szerintem baromi jó lett. Nekem nagyon tetszik a klip. (…) Egyből igent mondtam, amikor a Luca megkért erre” – mesélte a profi táncos.

Kiderült, csupán egy napot hagytak ki a Dancing with the Stars-ra való felkészülésre a klipforgatás miatt.

“Sokkal magabiztosabb vagyok magassarkúban, és nőiesség terén is úgy érzem, sokkal magabiztosabb most már a mozgásom” – árulta el Mihályfi Luca, miket tapasztalt magán a táncpróbák nyomán.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Mokka – videó

The post Izzik a levegő Mihályfi Luca és a Dancing with the Stars-os táncpartnere, Hegyes Berci között first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!