Kisteleki István visszatér a kispadra

1 hét ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Edzőváltáson esett át a napokban az NB II-ben a bennmaradásért küzdő BVSC, Szekeres Tamás helyét Kincses Ádám veszi át a hátralévő fordulókra. A klubhonlap beszámolója szerint segítséget is kap, a sportigazgató, Kisteleki István is csatlakozik ugyanis a szakmai stábhoz.

Készen állok a feladatra. Nagyon szeretném, hogy a csapat jól dolgozzon. Kincses Ádámmal egyébként nagyon jól tudunk együttműködni. Szerintem jó páros vagyunk. Azt a győzni akarást, ami bennem is bennem van, szeretném átadni a játékosoknak

– mondta a korábbi MLSZ-elnök, aki legutóbb a 2002-2003-as szezonban edzősködött, de egy meccsre beugrott már a BVSC-hez is helyettesíteni Urbán Flóriánt.

Azt is elárulta, hogy Kincses fog meccselni elsősorban, ő pedig megpróbál segíteni a tapasztalatával.

Egy különbséget szeretnék látni. Mégpedig azt, hogy nyerni tudunk. Más megvalósítani egy taktikát és más megnyerni egy mérkőzést. Most meg kell nyerni a találkozót. Fontos, hogy megtanuljunk győzni. Ebben tettünk hozzá leginkább eddig, hogy a győzni akarásnak, a hitnek, a lelkesedésnek köszönhetően a végén sikert érjünk el.

Az NB II-es szezonból még öt forduló van hátra, a 18-as mezőnyből pedig az utolsó négy esik ki, mivel csökken majd a létszám. A BVSC jelenleg a tizenötödik helyen áll.

Kapcsolódó
Megvan a megállapodás, új tulajdonosa lesz a Budapest Honvédnak
Néhány héten belül aláírhatják a szerződést.

The post Kisteleki István visszatér a kispadra first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!