Micsoda átalakulás! Vörös hajra váltott Puskás-Dallos Bogi

2 órája ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Puskás-Dallos Bogit úgy tűnik nem csak lelkiekben formálta át az anyaság és élete egyik újabb korszaka, hanem a külsőjében is, ugyanis az egygyermekes édesanya szőke tincseit vörösre cserélte. 

 TV2 / press.tv2.hu

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Az énekesnő és Puskás Peti közös gyermeke idén szeptemberben lesz egyéves. A sztárpár hatalmas boldogságban neveli gyermekét, a szülővé válásról pedig gyakorta beszélnek is a nagyközönségnek. 

„Azt szoktam mondani mindig, hogy az ő születésével együtt, tehát abban a pillanatban én is újjászülettem. Akkor nemcsak egy gyerek születik, hanem anyaként valahogy azt éreztem, abban a pillanatban születek meg” – nyilatkozta korábban az édesanya, aki azóta már a Sztárban Sztár All Stars műsorában is kipróbálhatta magát, ahol férjével egy igazi házaspárbajon vett részt, végül azonban alulmaradt benne, így kiesett a műsorból. Azt viszont leszögezte: ezután is szurkolni fog Puskás Petinek a gyermekükkel, Ábellel.

Az előadó új énjéhez tehát új hajszín is dukált, amely nagyszerűen áll számára, a vörös haj ugyanis tökéletesen kiemeli nőies vonásait, miközben az új szín hibátlanul passzol az őszi szezonhoz is. Az új frizurával Insagram-oldalán debütált.

The post Micsoda átalakulás! Vörös hajra váltott Puskás-Dallos Bogi first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!