Milliókat költ adományozásra és ajándékozásra Jákob Zoltán, elárulta, pontosan mennyi az annyi

1 nap ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Jákob Zoltán ott segít, ahol csak tud. A “körmös királyként” emlegetett milliárdos üzletember ugyanis nem csak egy átalakítós műsor keretin belül segít azoknak, akik elégedetlenek önmagukkal, hanem rengeteget jótékonykodik is, illetve rendszeresen megajándékozza követőit is. 

Jákob Zoltán

Fotó: Trenka Attila

Magyarország egyik leggazdagabb embere ugyanis többször is kiosztott már telefonokat, játékkonzolokat vagy laptopokat is követőinek.  A meglepetésekről, az örömszerzésről videók is készülnek, amelyek a TikTokon tekinthetők meg. 

„Kétféleképpen szeretek örömet okozni: olyanoknak, akik rászorulnak, és olyanoknak, akiknek csak úgy, de örömet okozhatok ezzel. A rászorulóknak általában pénzt és élelmiszert adományozunk, illetve telefont szoktunk adni, hogy elérjék egymást a családtagok. (…) Az a család, aki vállalja, hogy kikerül a Jákob Alapítvány oldalára, nem csak azt kapja, amit én adok. Sokan írnak utána az alapítványnak, hogy szeretnének ők is segíteni nekik. Ez az értelme, ez nem öncélú” 

Mindennel együtt havi körülbelül 10 millió forintot költök adományozásra, ajándékozásra.

– árulta el a Blikknek a milliárdos. 

„A követőim ajándékozása nyilván más. Néhányan kommentelik, hogy az embereknek nem erre van szüksége, de amikor egy fiatalnak egy jó minőségű laptopot, vagy telefont tudok adni, az megváltoztatja az életminőségét is. Segíti a tanulását, és ő is megtapasztalja, milyen öröm adni. Remélhetőleg ezt viszi majd tovább”  – tette hozzá Zoli, ki nem véletlenül az egyik legnépszerűbb influenszer.

The post Milliókat költ adományozásra és ajándékozásra Jákob Zoltán, elárulta, pontosan mennyi az annyi first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!