Pásztor Erzsi Bochkor Szomszédok-os beszólására: Nem az az ember, akinek adok a véleményére

1 hét ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

„Szerintem egy annyira rosszul megcsinált sorozat volt, hogy azt nem tudom elmondani. Minden rossz volt benne!” – ecsetelte Bochkor Gábor a napokban a Szomszédok című teleregényről. A rádiós saját műsorában fejtette ki álláspontját a sorozattal kapcsolatban, állítja, ő mindenkit tisztel, aki valaha szerepelt benne, de „nem volt jól megcsinálva”.

Bochkor kritikájára elsőként Pásztor Erzsi felelt, aki éveken át alakította Janka nénit:

Miért nem akkor jelezte, hogy neki ez nem tetszik, amikor debütált a televízióban a sorozat? Kérdezem én, egyáltalán honnan tudhatja, hogy minden rossz volt benne? Ha annyira rossznak tartotta, akkor minek nézte, ha meg nem nézte, honnan tudja, hogy milyen volt? Egyáltalán nem az az ember, akinek adok a véleményére, és bevallom, nem is érdekel, gondoljon, amit akar

árulta el a Blikknek. Ivancsics Ilona Vágási Jutkát játszotta a Szomszédokban, őt nem zavarta Bochkor véleménye, mert a nézők szerinte ennek ellenére is imádják a sorozatot.

Nem tud ezzel bántani, azt a csodálatos 13 évet semmi nem tudja elvenni tőlünk. Bochkor Gábor sem hibátlan, de ha neki örömet okoz, hogy lehúzzon másokat, tegyen így.

Bujtás János, a sorozat társrendezője pedig úgy reagált a lapnak, hogy a rádiós éveken át nem tett elmarasztaló megjegyzéseket a sorozatra, de most valamiért úgy érezte, bele kell állnia. Szerinte Bochkornak egyébként is „rádiós ügyekkel kellene foglalkoznia”, „ha mégis erről beszél a nyilvánosság előtt, fejtse ki pontosan, mire gondol”.

Kapcsolódó
„Minden rossz volt benne!” – Bochkor Gábor beleállt a Szomszédokba
Tiszteli a készítők munkáját, de szerinte nagyon rosszul volt megcsinálva a sorozat.

The post Pásztor Erzsi Bochkor Szomszédok-os beszólására: Nem az az ember, akinek adok a véleményére first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!