Régóta készült rá, idén végre ez is összejön Majkának

1 hét ezelőtt 12



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a 2024.júl. 4-6 között zajló, nagy népszerűségnek örvendő ráckevei Duna-part Feszt, ahol olyan nagyszerű előadókkal találkozhatunk, mint Majka, Follow the Flow, ByeAlex és a slepp, Manuel, T.Danny, Dzsúdló, Bruno X Spacc és Lotfi Begi. A fesztiválnak Ráckevén, a Duna partján lévő csodálatos Savoyai-kastélypark ad helyet.

A koncerteket pedig nem csak a fesztiválozók, hanem maguk a fellépők is türelmetlenül várják. „Szeretjük a kisebb méretű, hangulatos fesztiválokat, mint amilyen a Duna-part Feszt. Több éve tervben volt már, hogy fellépünk náluk és nagyon örülünk, hogy idén ott lehetünk ezen az extra helyszínen, a „bejövős” fesztiválon. Nekünk bejön!” – nyilatkozta Majka.

Fotó: Duna-part Feszt

A fesztivál jellege is egyedi

Az egyszerű megközelíthetőség miatt ez nem egy ottalvós fesztivál, a helyszínen nincs alvási lehetőség, hanem csak koncert helyszínként működik. A kastélypark a HÉV végállomástól 10 percre található, ráadásul a szervezők a fesztivál idejére éjszakai HÉV járatokat is biztosítanak a koncertek utáni hazajutás megkönnyítése érdekében.

Kiemelt kép: Duna-part Feszt

The post Régóta készült rá, idén végre ez is összejön Majkának first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!