Részegen tetováltatott a joghallgató, bizarr mintákkal a testén ébredt

1 hét ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Még 2020 májusában egy brit joghallgató, Natalie Rene és egy barátja alaposan felöltöttek a garatra, ebben az állapotban pedig jó ötletnek tűnt, hogy elővegyék azt a házi tetováló készletet, melyet a nő korábban az internetről rendelt. A barát aztán készített is néhány tetkót Natelie-nak, aki ezt követően lefeküldt aludni.

Másnap reggel aztán szörnyülködve konstatálta, milyen minták kerültek a testére. Különönösen attól a tetkótól borzadt el, ami a bal könyökhajlatában figyelt. Eredetileg egy átlőtt szívet ábrázolt volna, azonban sokkal inkább emlékeztetett valami egészen másra…

 Profimedia/SWNS)

Ezekkel a tetoválásokkal ébredt a nő (Fotó: Profimedia/SWNS)

A tetkók ráadásul nem csak rémesen néztek ki, de a nő kénytelen volt kórházba menni miattuk, mivel a túl mélyre ment tű annyira felsértette a bőrét, hogy vérzett és fájt.

„Az orvos azt mondta, hogy ez nagyon veszélyes, és szerencsém van, hogy nem veszítettem el a karomat, mert milyen mélyre ment a tetoválás” – idézte fel a nő.

Natalie három éven keresztül az elrontott tetkókkal élt, azonban az elmúlt hónapokban lefedette őket nagyobb, profik által kivitelezett mintákkal, melyekért összesen 1700 dollárt, vagyis átszámítva mintegy 600 ezer forintot fizetett. Ezekkel a mintákkal már sokkal jobban érzi magát, ugyanakkor azt mondja, ha tehetné, visszautazna az időben és nem hagyná a barátjának, hogy ittas állapotban tetoválja. 

via

The post Részegen tetováltatott a joghallgató, bizarr mintákkal a testén ébredt first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!