Rubint Réka kiakadt az ítélkezőkre

2 órája ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Rubint Réka a minap egy posztot töltött fel közösségi oldalára, amelyen az látható, hogy homokzsákokat pakol a férjével az árvízhelyzet megfékezésére. A kommentelők azonban ahogy azt tenni szokták ez esetben is kukacoskodni és kritizálni kezdtek, amit a fitneszlady már nem tudott szó nélkül hagyni és alaposan helyretett minden rosszindulatú hozzászólót. 

 Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

„Csodálkozunk és megrémülve figyeljük, hogy a Föld szép lassan elpusztul?! Hogy jön az özönvíz?! Emberek! Ébresztő! Olvassátok végig a kommenteket egy-egy segítő szándékú poszt alatt, és ha van bennetek egy fikarcnyi jele a tisztánlátásnak, akkor rájöttök! Az energia van és létezik! Teremt! És ez a rengeteg negatív, gyűlölettel teli mocsok, ami az emberek száját nap mint nap, percről perce elhagyja, egyszerűen elképesztő és rettenetesen elkeserítő”  – kezdte felháborodását az édesanya, akinek nagyobbik fia már a Honvédségnél tartalékos.

Az én fiam 19 éves. Ma hajnali 2.15-kor kelt Szentendrén az otthonunkban. 4.30-kor közel 156 önkéntessel, területvédelmi tartalékossal elindultak a gödöllői Vitéz Reviczky László Első Területvédelmi Ezredből! 5.40-kor már pakolták a homokzsákokat Vácon, majd egész nap a Dunakanyarban. Épp akkor, amikor a mocskot okádó kommentelők– – akik többnyire gyermeket nemzenek, szülnek, vagy nagyszülőként játsszák a tapasztalt nagyokost / tisztelet a kivételnek!/ – még a másik oldalukra sem fordultak át az ágyikójukban.

„Nos! Ezek osztják az észt, ahelyett, hogy vennének egy vonat- vagy buszjegyet, idejönnének, lapátot ragadnának, OSZT segítenének! Mert mi ott voltunk tegnap is, meg ma is! Segítettünk és igen, posztoltunk arról, hogy aki tud, jöjjön és segítsen! Ahogy tud. Ha csak 1-2 órát, 20-200 zsákot megtöltve… segítsen! Ahogy tették ezt a leányfalusi iskola diákjai is, köztük a kisfiam, Zalán is a tornaóra idejében”  – folytatta.

Emberek! Ébredjetek már fel! Nézzetek már szét, h milyen irányba mentek?! A gyűlölet meg fogja ölni a lelketeket, ha már nem tette meg!

„A szeretet pedig etet. Ne fordítsatok hátat a lelketeknek, mert meg fogja bosszulni magát! Ha akarod, ha nem! Tisztelet és hála mindenkinek, aki bármilyen módon segített az elmúlt napokban az árvízvédelemben! Isten óvjon Mindenkit! És még valami! Az influenszereknek, ismert embereknek ez lenne a legfontosabb dolga! Felhívni a figyelmet az összefogásra, a példamutatásra! Minden érdektől mentesen! Mert aki csak és ennyit tud mögé gondolni, az sajnos csak magából és a sötét, pusztulásra ítélt lelkéből tud kiindulni” – zárta Réka, kinek posztját – képekkel ellátva – ide kattintva lehet megtekinteni.

The post Rubint Réka kiakadt az ítélkezőkre first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!