Stohl Luca: „Magamat, a kislányomat is biztonsággal kenegetem, és a bolygónak sem ártok”

2 órája ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Pedig érthetően sokkal kevesebb ideje jut magára, a mozgásra, vagy mint azt a story.hu-nak meséli, akár arra, hogy beüljön egy kád vízbe hidratáló maszkkal az arcán. „Na ilyen is régen volt! – kezdi nevetve az ATV Híradó műsorvezetője. – Szépségápolási rutinom azért van. Például az esti Híradó után a többlépéses arctisztítás egyenesen kötelező! A televíziós munkáim miatt sokszor és erősen sminkelnek – ez korábban, a színházban sem volt máshogy. Így a hétköznapokban gyakran egyáltalán nem sminkelek, ha mégis, akkor csak egy leheletnyit. No de visszatérve a rutinra, míg Róza születése előtt sokszor arcpakolásban olvastam a kádban, manapság próbálom gyorsan és hatékonyan megoldani a bőrápolást . Van egy fantasztikus magyar natúrkozmetikai márka – amelynek én is társtulajdonosa vagyok –, ennek szérumait, olajait használom. Illetve a masszázsolajukkal hidratálom a testem, feltéve, ha van rá időm – mosolyodik el. – Mindig törekedtem a tudatosságra – legyen szó arc- vagy bőrápolásról –, de amikor kiderült, hogy gyermeket várok, ez még inkább igaz lett… A kozmetikumaim nagy részét lecseréltem az ehető minőségű, kókuszolaj alapú csodákra. Így magamat, a kislányomat is biztonsággal kenegetem, közben a bolygónak sem ártok. 2024-ben szülőként fontos, hogy minden tőlünk telhetőt megtegyünk a gyerekeink jövőjéért.”

Noha pár perce mindig van magára a fürdőszobában, az alvással és a mozgással kissé még hadilábon áll. „Akármilyen nehéz éjszakánk is volt a kislányommal, a hideg vizes arcmosás és a már említett termékcsalád széruma csodákra képes! És néha, miután délutánként letettem Rózát aludni, én is lepihenek. Viszont a sportolásra sajnos nincs sok időm, bevallom, nagyon hiányzik. Az őszi időszakban szeretném visszaépíteni az életembe az állandó mozgást – persze Róza emelgetésén, dobálásán és az utána való szaladgáláson túl…” – tette hozzá nevetve Stohl Luca, aki szeptember 21-22-én megrendezésre kerülő Csak a Mentes Őszi Fesztiválon is részt vesz a MOM Sportban, ahol az általa használt arc- és testápolási termékek is bemutatásra kerülnek.

Kiemelt kép: Archív

The post Stohl Luca: „Magamat, a kislányomat is biztonsággal kenegetem, és a bolygónak sem ártok” first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!