Szigorúbb büntetést kapott a nő, aki beszólt a nemi erőszakolónak

1 nap ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Rágalmazásban találták bűnösnek és egy hétvégére börtönbe kellett vonulnia egy német nőnek, aki „gyalázatos erőszakoló disznónak” és „gusztustalan korcsnak” nevezett egy nemi erőszakkal gyanúsított fiút.

Az ítélet annak fényében igazán meglepő, hogy a fiúról bebizonyosodott, hogy nyolc kilenc másik társával órákon át erőszakoltak egy 15 éves lányt, ám végül az elkövető – fiatal kora miatt – csak felfüggesztett börtönbüntetést kapott – írja a Yahoo.

Kalapács a bíróságon

Meglepő ítélet. A kép csak illusztráció (Fotó: Profimedia)

Miután az egyik elkövető neve és telefonszáma kikerült a közösségi oldalakra, a 20 éves hamburgi Maja azonnal ráírt a fiúra, hogy egy gusztustalan korcs és megfenyegette, hogy nem léphet többet ki az utcára úgy, hogy ne rúgná valaki fejbe.

Az erőszaktevők közül – bár kilencen voltak – csak egy 19 éves fiatal került börtönbe, a többiek szabadlábon maradtak. Maja börtönbüntetését pedig azzal indokolták, hogy korábban már volt egy lopási ügye és nem érdekelte a saját tárgyalása sem, nem is ment el rá.

A lány most azt mondja, bocsánatot kért a fiútól és állítja, szeretne visszamenni az iskolába, hogy gyermekápolónak tanulhasson.

The post Szigorúbb büntetést kapott a nő, aki beszólt a nemi erőszakolónak first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!