Térfigyelő kamerát szerelt a lánya fejére, hogy minden lépését szemmel tarthassa

3 órája ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Nincs olyan, amit egy szülő meg ne tenne a gyermeke biztonságáért! Akár CCTV-kamerával is kémleli. Legalábbis ez derül ki az X-közösségi oldalon nemrégiben elterjed videóból. Egy pakisztáni apa ugyanis térfigyelő kamerát szerelt a lánya fejére azért, hogy szemmel tarthassa minden lépését, és megbizonyosodjon arról, hogy minden rendben van a gyerekével.

A virálissá vált felvételen éppen interjút készítenek a pakisztáni Karacsiban élő lánnyal, miközben a burkával borított fején ott díszeleg a CCTV-kamera. Amikor a bizarr „fejfedőről” kérdezik, azt mondja, hogy az apja ötlete volt, majd hozzátette, nem volt ellenvetése, mert tudja, hogy a szülei nagyon aggódnak a biztonságáért.

Elárulta, hogy egy fiatal nő tragikus halála óta egy akkumulátoros fényképezőgépet kellett viselnie, amikor elment otthonról. Majd az apja – akit „személyes biztonsági őrének” nevezett – azt mondta neki, hogy térfigyelő kamera segítségével jobban szemmel tudná tartani őt, így beleegyezett, hogy inkább azt hordja.

next level security pic.twitter.com/PpkJK4cglh

— Dr Gill (@ikpsgill1) September 6, 2024

A fiatal nő azzal érvelt, hogy igenis valós tény a nők elleni erőszakos támadás Karacsiban, és családjának alapos oka van az aggodalomra.

A videóból azonban nem derül ki, hogyan működik a fejére szerelt térfigyelő kamera, és hogyan férhet hozzá az apa a felvételekhez. Több hozzászóló arra hívta fel a figyelmet, hogy a kamerának nincs sok haszna akkor, ha valaki hátulról támadná meg a lányt. Bár lehetséges, hogy a szülők arra apellálnak, hogy a biztonsági kamerának már a puszta látványa elrettentő erővel bír.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

The post Térfigyelő kamerát szerelt a lánya fejére, hogy minden lépését szemmel tarthassa first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!