Vagyonokat spórolhatsz ezzel az online vásárlási trükkel

2 órája ezelőtt 3



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Világszerte egyre inkább népszerű az online vásárlás, az árak viszont sajnos néha megdöbbentően magasak. Egy csaknem félmilliós követőtáborral rendelkező nő, aki gyakran oszt meg spórolási tippeket, egy olyan trükköt mutatott, melynek nagyon örülhet majd a pénztárcád.

Gemma Bird, közismertebb nevén “Money Saving Mum” az Instagramon osztotta meg a zseniális módszert, mely nem csak hatásos, de pofonegyszerű is. A lényege: ha meglátsz egy ruhát vagy terméket valamelyik internetes üzletben, készíts róla képernyőképet. Ezután nyisd meg az Amazon alkalmazást, és kattints a keresősáv melletti kamera ikonra. Itt feltöltheted a képernyőképet, és az Amazon automatikusan megkeresi a ruhához hasonló termékeket a saját kínálatában – gyakran sokkal olcsóbban.

 GettyImages

Fotó: GettyImages

A nő követői gyorsan reagáltak a trükkre, és sokan lelkesen osztották meg, hogy ők is kipróbálták. Sőt többen arról is beszámoltak, hogy a módszer nem csak az említett honlapon, hanem a Google, ASOS és Shein platformokon is használható. Ez az univerzális trükk megtalálja a neten fellelhető hasonló termékeket, így megkönnyíti a vásárlást akár olyan esetben is, ha az eredetileg kiszemelt holmiból éppen mérethiány van eredeti lelőhelyén. Arról már nem is beszélve, hogy valóban óriási segítséget jelenthet, ha lényegesen kevesebbet kell fizetnünk valamiért, ami megtetszett.

via

The post Vagyonokat spórolhatsz ezzel az online vásárlási trükkel first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!