Veled vagyunk, Geri! Szeged megint összefog, megannyian segítenek a kisfiú gyógyulásában

1 óra ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Egy félórás infúzió. Ennyi kell csupán, ami megmenthetné a kis szegedi DMD Harcos, a négyéves Geri életét. Ez az infúzió azonban 3,2 millió dollárba, azaz 1,3 milliárd forintba kerül. Bár az összeg elérhetetlenül nagynak tűnik, a kisfiú családja kitartóan küzd, hogy biztosítsák Geri számára az életmentő terápiát.

Szeged és a térség is összefogott, számos rendezvényen Geri gyógyulásáért gyűjtenek az elkövetkezendő néhány hónapban. Nem először mozdul meg a város Geriért. Legutóbb a Pick Szeged csapata bizonyította be, hogy igenis helyén van a szívük.

ÍGY TUDSZ TE IS SEGÍTENI:

  • Október 5-én a domaszéki Szüreti napon egy adománygyűjtő doboz lesz kihelyezve. Kézműves szépségekért, sok-sok finomságért és zsákbamacskáért cserébe, bizony nem nagy áldozat egy önkéntes adományt a dobozba tenni.
  • A népszerű, sokak által kedvelt Honeybeast is beszáll a jótékonykodásba. Október 29-én Geri gyógyulásáért koncerteznek az IH Rendezvényközpontban. A zenekar és az IH is, a bevétel egészét a kisfiúnak ajánlják majd fel.
  • Végül pedig november 23-án, szintén Domaszéken rendezik meg a Böllér napot és a Katalin bált. Ezen az eseményen is lesz adományozás, egyelőre azonban még nem tudják hogyan.

Ahogyan Geri anyukájától megtudtuk, engedélyezték számukra, hogy egy rövid, mindössze 20-30 másodperces, Geriról szóló videót. A felvétel a szegedi trolibuszokon láthatnánk. Egyelőre még csak tervek vannak a videóról, de reményeik szerint hamarosan megvalósulnak elképzeléseik.

Geri honlapja, ahol közvetlenül tudtok adományozni: www.kovacsgeri.com.

Facebook:  https://www.facebook.com/profile.php?id=61559142171911

Instagram: https://www.instagram.com/adj_egy_eselyt_gerinek/

Amennyiben segítenél a kisfiúnak, a következő módon teheted meg:

Geri számlaszáma:
10918001-00000026-89160042

IBAN: HU84 1091 8001 0000 0026 8916 0042
SWIFT kód: BACXHUB

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!