A DAC két magyarral a kezdőben kapott óriási verést

1 hónap ezelőtt 41



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Megsemmisítő, 4-0-ás vereséget szenvedett a Dunaszerdahely az azerbajdzsáni Zira vendégeként a Konferencia Liga második selejtezőkörének első mérkőzésén. A DAC kezdőcsapatában helyet kapott Csinger Márk és Vitális Milán is.

A szlovák bajnokságból hetedszer jutott ki a nemzetközi kupaporondra a Dunaszerdahely, de ezúttal akkora verést kapott, mint még soha, így nem is lehet csodálkozni azon, hogy Xisco Munoz vezetőedző elég elkeseredetten, viszont önkritikusan beszélt a látottakról.

A mérkőzés és annak eredménye teljes mértékben az én hibám. vezetőedzőként kollégáimmal együtt az a feladatunk, hogy elmagyarázzuk a játékosoknak, hogy egy ilyen fontos mérkőzésen hogyan kell játszaniuk.  Ez nem sikerült most. Nem tudok mást tenni, mint bocsánatot kérni a szurkolóinktól és minden klubalkalmazottól. Egy-egy ilyen eredmény után nagyon nehéz lesz talpra állni, és megfordítani a párharc végeredményét. Az egyetlen út a még keményebb munka – fogalmazott Munoz.

Kollégája, a Zira vezetőedzője, Rasad Szadigov udvariasank úgy fogalmazott, nehéz mérkőzést játszottak. „Az ellenfelünk a 60. perc után elkezdett jól játszani, veszélyessé váltak. Készen kell állnunk a hazai játékukra a remek szurkolóik előtt.”

The post A DAC két magyarral a kezdőben kapott óriási verést first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!