A hét meglepetése: kiderült, mi nyit az egykori Kölcsey utcai bankfiók helyén

2 órája ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Tavaly zárt be a Kölcsey utca 13. alatti ERSTE Bank fiók, azóta az impozáns épület – amely többek között közjegyzőnek, konditeremnek és a Szabados Ágnes RTL-Híradós nevéhez köthető könyvesboltnak is otthont ad – legnagyobb, több, mint 440 négyzetméteres üzlethelyisége üresen áll. Pontosabban, csak állt, mint a napokon belül megnyitó újdonság tulajdonosától, Domján Ilonától megtudtuk,

Magyarország legnagyobb optikája fog hamarosan megnyitni a sarki üzlethelyiségben, Domján Optika S-Class néven.

A helyszínen jelenleg gőzerővel folynak a munkálatok, információink szerint a terv az, hogy a Látás Világnapjára – amely tradicionálisan október második csütörtökjére esik – már kész is lesz a több, mint 400 négyzetméteres, luxus kivitelű (de az átlagemberek számára is elérhető termékportfóliót kínáló) újdonság, amelynek a VIP-megnyitója csütörtökön lesz, majd másnap, jövő pénteken tárja ki a kapuit a nagyközönség előtt.

A Kölcsey utcáról bepillantva már látszanak a

  • Versace,
  • Yves Saint-Laurent,
  • Gucci,
  • Balenciaga,
  • Chloé,
  • és többek között Michael Kors szemüvegeknek helyet adó fali display-ek,

illetve egy óriási, a padlótól a plafonig érő LED-fal, amelynek végtelenítve futó videóit a szembe-szomszéd REÖK Cukrászda teraszáról egyszerűen nem tudtuk nem észrevenni.

A grandiózus üzletet egy rutinos, 2018-ban indult vállalkozás fogja megnyitni, akik Szentes után Hódmezővásárhelyen nyitottak exkluzív látásközpontot pár éve. Az utóbbi, 170 nm-es, Andrássy úti optikájuk sem kicsi, jelenleg ez az ország legnagyobb ilyen jellegű üzlete (ezen a felálláson fog egy hét múlva változtatni a 440 nm-es szegedi bolt). A cég alapítója, Domján Ilona sikeres divattervezőből lett az optikus-szakma szerelmese 23 éve, majd döntött úgy, hogy a környezetében élők (éles) látásának szenteli az életét. A következő generációt 27 éves látszerész, optometrista, kontaktológus, binokuláris vizsgálatot végző és MyoCare szakértő lánya, Georgina képviseli, aki a Semmelweiss Egyetem Egészségtudományi Karán tanulta ki a szakmát.

Az újdonságot a hét elején egy Szeged365 óriásgalériával és videós tudósítás keretein belül mutatjuk majd be.

A Domján Optika S-Class luxus környezetben, 440 négyzetméteren várja vásárlóit a Kölcsey u 13. szám alatt, október 11. péntektől.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!