A hollywoodi sztárok csapata majdnem megviccelte a Chelsea-t

1 hónap ezelőtt 23



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Chelsea labdarúgócsapata döntetlent játszott a harmadosztályú Wrexhammel felkészülési mérkőzésen.

A 2021 óta Rob McElhenney és Ryan Reynolds tulajdonában lévő együttes ugyan hátrányba került Christopher Nkunku találatával, de a második félidőben fordítani tudott a kiscsapat. A Chelsea – egyúttal az új vezetőedző, Enzo Marseca – becsületét Lesley Ugochukwu mentette meg a 82. percben.

⚽ HE’S DONE ITTT.

LESLEY UGOCHUKWU.

Chelsea 2-2 Wrexham.

pic.twitter.com/PAkyqlPiNB

— ChelsTransfer (@ChelsTransfer) July 25, 2024

Phil Parkinson, a Wrexham vezetőedzője ettől függetlenül is elégedett volt a látottakkal, de azért megjegyezte, hogy nyerniük kellett volna.

„Érteni kell a kontextust, egy milliárdokat érő csapattal játszottunk. Rengeteg pénzt költöttek az elmúlt két évben, miközben mi az ötödosztályból lépdeltünk fölfelé.

Ezek után talán érthető, milyen munkát tettek abba a srácok, hogy kiélezett meccset játszunk a Chelsea-vel. Nyerhettünk volna és nyernünk is kellett volna

– idézte a BBC Parkinsont, aki szerint szabálytalanság előzte meg a Chelsea egyenlítését eredményező akciót a túlsó térfélen.

Maresca is elégedett volt egyébként a mutatott játékkal, de értelemszerűen még finomhangolni kell a taktikai elemeket, hogy eredményes is legyen a stratégiája. A Chelsea-re még öt felkészülési mérkőzés vár, mielőtt elkezdené a bajnokságot a Manchester City elleni mérkőzéssel.

Kapcsolódó
Ryan Reynolds filmjein sem lehet annyit izgulni, mint az angol negyedosztályon
Gazdag és ambiciózus tulajdonosok, továbbá feltörekvő és kimagaslóan tehetséges edzők borítják fel az angol negyedosztályú futballbajnokság, a League Two korábbi erőviszonyait.

The post A hollywoodi sztárok csapata majdnem megviccelte a Chelsea-t first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!