A Real Madridban köthet ki a szerződés nélkül maradó hátvéd?

1 hónap ezelőtt 25



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Real Madrid azt tervezi, hogy ingyen szerződteti Mats Hummelst, írja a La Gazzetta dello Sport.

A spanyol bajnok eredetileg Leny Yorót szerette volna megszerezni, azonban a Lille nagyon magas kivásárlási árat állapított meg, amit a Manchester United boldogan ki is fizetett érte. A madridiaknak így aztán másik megoldásra volt szükségük, így esett a választásuk a Dortmundtól távozó Hummelsre. A középhátvéd ugyan már 35 éves, de tavasszal egészen parádés teljesítményt nyújtott a Bajnokok Ligájában, ráadásul szabadon igazolható, így aztán olcsó megoldás is. A Real Madridnak pedig mindenképp szüksége van középhátvédre, ugyanis a Antonio Rüdiger, Éder Militao, Jesús Vallejo és David Alaba négyes elég szűkös alternatíva – főleg a potenciális sérülésekkel.

Ezzel a Bologna kerülne igen kellemetlen helyzetbe, mert miközben Riccardo Calafiori a hírek szerint pillanatokon belül az Arsenalé lehet, a helyére kinézett, rutinos védőről is lemaradhat.

Kapcsolódó
A Bajnokok Ligája legjobb hátvédje nem kell a német válogatottnak az Eb-re
Ha valaki rápillant a Bundesliga táblázatára, az ötödik helyen szerénykedő Borussia Dortmundra aligha mondaná, hogy tündérmesébe illő szezont fut. A Bajnokok Ligájában azonban minden várakozást felülmúlva már a döntőre készülhet. Ennek a sikernek főszereplője volt Mats Hummels, aki a statisztikák alapján az egész sorozat legjobbja. Miért nem kell akkor Julian Nagelsmann szövetségi kapitánynak?

The post A Real Madridban köthet ki a szerződés nélkül maradó hátvéd? first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!