Az edző kérésére szerződtetett marokkói támadót a DVTK

1 hónap ezelőtt 25



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Diósgyőr labdarúgócsapata szerződtette Mohammed Rharsallát.

A 30 éves marokkói támadó Spanyolországban nevelkedett, de igazi világutazó futballistává vált. 21 évesen Ukrajnába igazolt, majd három és fél éven keresztül a Slovan Bratislavát erősítette, ahol nagyon jó számokat hozott: 108 mérkőzésen 36 gól és 34 gólpassz volt a mérlege, ráadásul az Európa Liga csoportkörében is szerepelt. Ezt követően Szaúd-Arábiában, Marokkóban, Törökországban is megfordult, legutóbb pedig az FC Kosicében játszott, de nyáron lejárt a szerződése.

Mohammed Rharsalla kifejezetten vezetőedzőnk, Vladimir Radenković kérésére érkezett Diósgyőrbe, hiszen nagyon jól ismeri a képességeit a Slovan Bratislavából. Pernambuco távozásával szükségünk volt egy kreatív, technikás szélsőre. Bízom benne, hogy Mohammed a játékával hamar megszeretteti magát a szurkolókkal is

– mondta róla dr. Bajúsz Endre, a DVTK sportigazgató.

Mohammed Rharsalla a diósgyőriek hatodik nyári igazolása, korábban Karlo Sentic játékjogát vásárolták meg, illetve kölcsönben érkezett Huszár Marcell (ETO), Varga Zétény (FTC), Uros Drezgic (Rubin Kazany) és Marko Rakonjac (Lokomotiv Moszkva).

Kapcsolódó
Csalás miatt jelenti fel korábbi edzőjét a Diósgyőr
A menesztése után a FIFA kizárta a klubot az átigazolásból.

The post Az edző kérésére szerződtetett marokkói támadót a DVTK first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!