Az újpesti edző nem hagyta szó nélkül, hogy csapata 5-0 után elengedte a meccset

6 hónapja ezelőtt 15



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Hengerelt az Újpest a Kecskemét elleni meccs első 52 percében: Nebojsa Vignjevic csapata öt gólt rámolt be a tavalyi ezüstérmesnek.

A Kecskemét végül megúszta a kiütést, mivel sikerült 5-3-ra felzárkóznia, és az újpesti edző nem is hagyta szó nélkül, hogy csapata kissé kiengedett a kényelmes vezetés birtokában.

„Sokat beszélek arról nekik, hogyan kell csapatként játszani, nem egyénieskedve, ez sajnos a végére átcsapott a rossz irányba.

Egyesek azt gondolták, hogy nem kell védekezni, könnyű labdákat szórtunk el, nagyon tanulságos időszak volt. Ez az, amit a kezdetektől mondok, hogy nem szabad elkövetni. Nem szabad leülni és elengedni egy meccset. Kész szerencse, hogy ekkora előnnyel mentünk neki az utolsó harminc percnek.

Nem véletlen kérek mindig fegyelmet a csapatomtól. Tudom, hogy nehéz végig megtartani a koncentrációt, az erőnlétet, de ez a feladatunk, ezen kell dolgoznunk” – idézte Vignjevicet a Kecskemét honlapja.

Szabó István, a vesztes fél edzője azt mondta, előre készültek arra, hogy az Újpest erős az átmenetekben, ehhez képest játékosainak nem sikerült a pályán lereagálniuk ezeket a helyzeteket.

„Jó érzés persze, hogy szorossá tudtuk tenni a végét, de ez már csak szépségtapasz volt. Az Újpest nagyon jó csapat, ez abból is látszik, hogy az első félidőben ők gólokat szereztek, míg nekünk nem sikerült szinte ugyanolyan szituációkból betalálni. Ugyan támadóbb felállásra váltottunk, de érthetetlen, ahogyan a második félidőt kezdtük. Sok volt a ki nem kényszerített hibánk ezen a napon, amit az Újpest rendre kihasznált”.

Az Újpest győzelmével feljött a második helyre a tabellán, míg az idegenben öt meccsen egyetlen pontot sem szerző Kecskemét a 9. helyen áll. Vasárnap három mérkőzést rendeznek az NB I-ben: az MTK a Puskás Akadémiát fogadja (13.15 a kezdés), a Debrecen a Fehérvárral csap össze (15.30), míg a bajnok FTC a Diósgyőr vendége lesz (17.45).

The post Az újpesti edző nem hagyta szó nélkül, hogy csapata 5-0 után elengedte a meccset first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!