Eljegyezték Magyarország szépét, Hacsi Bogit

2 órája ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Hacsi Boglárka lett 2023-ban Magyarország Szépe, így ő képviselte hazánkat Indiában. Párjával, Bálinttal három éve alkotnak egy párt. Bogi most óriási örömhírről számolt be az Instagram-oldalán: megkérte a kezét a kedvese – szúrta ki a Blikk.

Madeirán kirándultak, amikor Bálint feltette az egyik hegy legmagasabb pontján azt a bizonyos kérdést. A gyűrűt Bogi 24 óráig elérhető sztorijában (is) megnézhetitek. 

Eljegyezték Magyarország szépét, Hacsi Bogit

(Fotó: Trenka Attila/fotocentral)

A pillanatról megható fotó is készült:

„Nem mindenki tart szépnek, de ezt eltudom fogadni” – mondta korábban a Best magazinnak Bogi, aki eleinte nagyon sok durva kommentet kapott, melyben a szépségét firtatták, ma már viszont sokkal több a pozitív megjegyzés is.

Összességében a visszajelzések pozitívak, amiért hálás vagyok. Az pedig elkerülhetetlen, hogy ne kapjak pár sértő, akár gonoszkodó kommentet: ’Csúnya’, ’ronda’, igen széles a repertoár… Erre csak azt mondom: ízlések és pofonok. Különben az egyáltalán nem bánt, ha valaki nem tart elég szépnek, jónak, tehetségesnek, és sorolhatnám. Az az igazság, hogy egy olyan támogató családi és baráti bázisom van, hogy már csak nekik köszönhetően is rendben vagyok, és nincs szükségem külső megerősítésre

– mondta a fiatal lány.

The post Eljegyezték Magyarország szépét, Hacsi Bogit first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!