Erdélyi Mónika: „Én ducin is szerettem magam, ezt szeretném kihangsúlyozni!”

3 hete ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

„Hogy engem mennyit piszkáltak a túlsúlyom miatt, az valami bődületes! Viszont azt kell hogy mondjam, igazuk volt” – kezdi őszintén Erdélyi Mónika. És tudja, a legtöbben nem is bántásból mondogatták neki, hogy le kellene fogynia, mégis a szívére vette.

12 hetes program szuper táplálékkiegészítőkkel

Nincs olyan diéta, amit ne próbált volna ki, és ami végül ne fulladt volna kudarcba. Ám azt mégsem akarta elfogadni, amit a tükörben lát. „Pedig én ducin is szerettem magam, ezt szeretném kihangsúlyozni! De az is igaz, hogy nem vallottam be még magamnak sem, hogy az a pár pluszkiló nem csak pár pluszkiló, annál azért jóval több… Ezzel akkor szembesültem, amikor egy-egy fotón meg lettem jelölve a közösségi oldalon, és hát nem hittem el, hogy ekkora vagyok. Oldalról szerepelek rajtuk, és úgy sokkal rosszabb… Épp erről panaszkodtam Jákob Zolinak, aki nekem jóbarátom, és meglepve kérdezte, hogy ezt eddig miért nem mondtam neki, hiszen ő tud nekem segíteni. Van egy 12 hetes programja szuper táplálékkiegészítőkkel, konkrét diétával, és még az is le van írva, mennyi vizet kell inni. Tehát tökéletes, mert nincs más dolgom, mint betartani a leírtakat.”

A Farm VIP-ben Papadimitriu Athinával. A fotókon szembesült azzal, hogy látványosan meghízott (Fotó: TV2)

Szó sincs koplalásról

Mint azt Mónika meséli, egészen más így életmódot váltani, hogy közben azt érzi, fogják a kezét, nincs egyedül. „Hogy Zoli felajánlotta, lefogyaszt, illetve, hogy van egy egész csapata, akikhez bármilyen kérdéssel fordulhatok, az egyszerűen zseniális. Ráadásul jókat eszem, de még milyen jókat! – folytatja nevetve. – Szó sincs arról, hogy koplalnék, vagy hogy íztelen vackokat ennék, mint korábban. Vannak fehérjeturmixok, csokiszeletek, pudingok, és többnyire ezekkel ’bűnözök’. Eltelítenek, isteniek, és nincs is már igényem arra, hogy befaljak egy jó vastag szelet csokitortát… Mellette egészségesen is táplálkozom. Reggelire többnyire tojást eszem sok-sok zöldséggel, sonkával, ebédre pedig valami húst vagy halat quinoával és salátával. És majd’ mindennap mozgom, rákaptam a tabata nevű edzésre, amit otthon végzek. Illetve ami még nagy változás – és mint megtudtam, elengedhetetlen a fogyáshoz –, hogy alszom… Ezzel nagyon spóroltam az utóbbi években, éjfél előtt szinte soha nem kerültem ágyba, hatkor meg kelünk a suli miatt, most meg már tizenegykor alszom. Tehát mintha kicseréltek volna!” – jegyzi meg lelkesen.

Jákob Zoli segített neki lefogyni (Fotó: Archív)

Ötven felett sem lehetetlen

Az édesanya tizenkét hét alatt összesen húsz kilót fogyott, elérte a célját, az új életmóddal azonban esze ágában sincs felhagyni. „A programból rutin lett, ennyire egyszerű. És lássuk be, húsz kilóval könnyebben egészen más az élet – mosolyodik el. – Kikérem magamnak azt, hogy ötven felett nem lehet lefogyni, én vagyok rá az élő példa. Jó érzés tükörbe nézni, hogy amikor fotóznak, nem kell más mögé ’elrejtenem’ magam, hogy rám jön az a farmer, ami már tíz éve csücsül a szekrényemben. Arról nem is beszélve, hogy elmúlt a derék- és sarokfájdalmam, mivel nincs már rajtam túlsúly – magyarázza. – És visszakanyarodva oda, hogy korábban mennyien tettek megjegyzést arra, hogy duci vagyok, most legalább ugyanannyian dicsérnek meg, milyen szépen lefogytam. A minap pont a közértben mondta nekem egy hölgy, hogy ’hát Mónika, maga tényleg lefogyott, és milyen csinos!’ Nos, ez engem igazán meghatott.”

A kisebbik lányával. Mónika remekül néz ki (Fotók: Archív)

Több számmal kisebb méret kell

„Teljesen le kellett cserélnem a ruhatáram, ugyanis 46-os méretről 38-asra fogytam – büszkélkedik Mónika. – Újra élvezem, ha öltözködöm, ami hatalmas dolog. Az sem bánt, hogy kifogytam a kedvenc felsőmből, ennyi áldozat belefér” – kacag fel jóízűen.

Kiemelt kép: TV2, Archív

The post Erdélyi Mónika: „Én ducin is szerettem magam, ezt szeretném kihangsúlyozni!” first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!