Hiába nyerte meg Kovács Gergely az előválasztást, a DK jelöltjei mégis elindulhatnak a Hegyvidéken

1 hét ezelőtt 11



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt XII. kerületi szervezete a Facebookon azt írja, hiába rendeztek nemrég előválasztást, amit a párt elnöke meg is nyert, most mégis úgy néz ki, hogy nem ő lesz az egyetlen ellenzéki jelölt.

Az előválasztáson Kovács Gergely, a párt társelnöke a Momentum jelöltjét és egy civil jelöltet is megvert, az LMP jelöltje pedig ugyan nem vett részt az előválasztáson, de később visszalépett.Mégis úgy néz ki, hogy Kovács nem egyedül fog elindulni. A Kétfarkú szerint ugyanis a DK-s Élő Norbert mégis elindulhat a választáson.

A párt szerint hiába támogatta a DK a Momentumot, Élő a vereség után az MKKP kompenzációs listájára szeretett volna felkerülni, majd azzal fenyegetett, hogy ha nem indulhatnak el az előválasztásos megegyezés ellenére négy választókerületben, akkor mindegyikben el fognak.

Később az MKKP szerint már azzal zsarolta a pártot, hogy ha nem léptetik vissza a jelöltjeiket Erzsébetvárosban, Újpesten és Óbudán, akkor elindulnak minden körzetben, ezzel segítve a Fidesz győzelmét.

A hírrel kapcsolatban kerestük a Demokratikus Koalíciót és Élő Norbertet is, előbbi nem válaszolt, utóbbi nem vette fel a telefonját.

The post Hiába nyerte meg Kovács Gergely az előválasztást, a DK jelöltjei mégis elindulhatnak a Hegyvidéken first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!