Nyerj egy páros vacsorát Szeged egyik legmenőbb EB helyszínén, a Bistorantban!

2 napja ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Bár a magyar válogatott búcsúzott az Európa-bajnokságtól, a szegedi Bistorantban továbbra is tombol a futball láz! Ínycsiklandó EB tálak és hatalmas kivetítő vár, ahol a legjobb európai csapatok mérkőzéseit követheted. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy megnyerj egy páros vacsorát, és élvezd a foci élményt a Bistorant különleges hangulatában!

A szegedi belváros szívében található étterem nem csak a különleges ételeiről híres, hanem a sportesemények iránti elkötelezettségéről is. Az EB alatt itt a legjobb hely szurkolni: hatalmas kivetítő, ínycsiklandó EB tálak és barátságos hangulat vár mindenkit. Nem is olyan rég néztük meg az elképesztően étvágygerjesztő EB tálakat, amikről legutóbb itt írtunk: 

Az EB tálak mellett az óriási kivetítő is különleges élményt nyújt. Itt biztosan nem maradsz le egyetlen fontos pillanatról sem! Az autentikus ételek és a közösségi élmény kombinációja garantálja, hogy minden látogatás emlékezetes lesz. Érdemes előre asztalt foglalni, hogy biztosan legyen helyed a legjobb mérkőzések alatt: Asztalfoglalás: +36 30 9 686 696.

De ez még nem minden! A Bistorant most egy különleges nyereményjátékkal is vár. Ha szeretnél részt venni, csak annyit kell tenned, hogy kommentben megírod a Facebook oldalunkon, melyik csapatnak szurkolsz az idei EB-n. A szerencsés nyertes pedig egy kétszemélyes vacsorameghívást kap a Bistorantba! A sorsolás 2024. július 5-én lesz, ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget!

Tudtad, hogy a Bistorantban ikonikus mezek is ki vannak állítva? Ezek között megtalálhatóak a legnagyobb futball sztárok által viselt darabok is. Egy igazi focirajongónak kötelező látnivaló! Nézd meg a képgalériánkat itt: 

Bistorant elérhetőségei:

  • Oroszlán u. 8, Szeged, Hungary
  • +36 30 968 6686
  • info@bistorant.hu
  • bistorant.hu
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!