Schmuck Andor megnyerte a saját előválasztását, elindul a Belváros polgármesterségéért

1 hét ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Sajnos, egyik párt sem mutatott azon kérésem iránt érdeklődést, hogy a kerület annak a 10 milliárd forintnyi bevételnek, ami az ingatlanhasznosításokból és a parkolásokból befolyik, a felét fordítsák a kerület lakóinak jólétére. Ezért döntöttünk a csapatommal úgy, hogy megalakítjuk a Miénk a Belváros Egyesületet és elindulunk a választáson. Csapatom is van, mind a nyolc körzetben indítunk képviselőjelölteket. Az általunk indított előválasztást megnyertük, szombattól pedig elindul az aláírásgyűjtés és a kampányunk – mondta Schmuck, aki csekély pénzből igyekszik megoldani a kampányt.

– jelentette be Schmuck Andor a Blikknek. Hogy az általuk indított előválasztás pontosan mit jelent, az nem derült ki.

A kerületet jelenleg a fideszes Szentgyörgyvölgyi Péter vezeti, és Schmuck ellenfele lesz Juhász Péter is, aki szintén megnyert egy előválasztást. Mindannyian indultak már el választáson a kerületben. Szentgyörgyvölgyi 2014 óta kétszer, mindkettőt megnyerte. Juhász 2014-ben, akkor Szentgyörgyvölgyitől kapott ki. Schmuck pedig 2019-ben is elindult.

Schmuck szerint sufnituningban csinálják a kampányt, a költségvetésük nincs százezer forint.

The post Schmuck Andor megnyerte a saját előválasztását, elindul a Belváros polgármesterségéért first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!