Szürreális góllal nyerhetett volna a Chelsea, de feltámadt az Arsenal

6 hónapja ezelőtt 24



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Chelsea sokáig két góllal vezetett, de végóül csak 2-2-es döntetlent játszott az Arsenallal a Premier League 9. fordulójában. Az Arsenal, valamint a korábban győztes City visszaelőzték a délután győztes Liverpoolt a tabellán.

Kapcsolódó
Szoboszlaiék nyertek, a Liverpool vezeti a Premier League-et
A magyar játékos végig a pályán volt az Everton elleni városi rangadón. Mohamed Szalah duplázott.

Jól kezdett a Chelsea és már korán tizenegyest rúghatott egy kezezés miatt, Palmer pedig gólra váltotta a lehetőséget. Rögtön a második félidő elején, a 48. percben jött az újabb hazai gól, a korábban sokat bírát Mihajlo Mudrik lecsúszott beadása (vagy lehet, hogy így akarta?) akadt be a kapu hosszú oldalába, kézben tartotta a meccset ekkor a Chelsea. A hazaiaknak ugyan ezt követően is akadtak veszélyes kontráik, de érezhető volt, hogy visszább vettek és a vezetőedző, Mauricio Pochettino cseréi is mintha megakasztották volna a csapat lendületét. Sanchez kapus labdaeladása után góllal büntetett az Arsenal, majd nem sokkal később jött egy újabb védelmi megingás a Chelsea részéről, amiből ezúttal Trossard volt eredményes, az Arenal pedig reménytelennek tűnő helyzetből szerzett egy pontot.

Mudrik gólja:

MYKHAYLO MUDRYK 🇺🇦(2001) WITH AN ABSOLUTELY ACCIDENTAL GOLAZO TO DOUBLE THE LEAD!!!
HE WON’T MIND MISSING HIS TARGET THIS TIME!!!pic.twitter.com/kcNQrE7Hwd

— Football Report (@FootballReprt) October 21, 2023

Kerkez Milos csapata, a Bournemouth hazai pályán 2-1-re kikapott a Wolverhamptontól. A magyar válogatott hátvédet a 84. percben cserélték le, együttese akkor még 1-1-re állt. A Bournemouth, amely a 17. percben szerezte meg a vezetést, Lewis Cook kiállítása miatt az 54. perctől emberhátrányban játszott. A továbbra is nyeretlen Kerkezéknek három döntetlen mellett ez már a hatodik vereségük volt.

A címvédő Manchester City két egymás utáni vereség után a Brighton elleni 2-1-es sikerrel javított és begyűjtötte mindhárom bajnoki pontot, míg a szintén Bajnokok Ligája-résztvevő Newcastle United odahaza könnyedén, 4-0-ra verte a Crystal Palace-t.

Premier League, 9. forduló

Brentford-Burnley 3-0 (1-0)
Manchester City-Brighton 2-1 (2-0)
Newcastle United-Crystal Palace 4-0 (3-0)
Nottingham Forest-Luton Town 2-2 (0-0)
Chelsea-Arsenal 2-2 (1-0)

The post Szürreális góllal nyerhetett volna a Chelsea, de feltámadt az Arsenal first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!