Titkos találkozók, lopott csókok, nyilvános csetepaté: ezt beszélik L.L. Junior és Király Linda állítólagos viszonyáról

2 hónapja ezelőtt 27



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Két évvel ezelőtt már több pletyka is szárnyra kelt azzzal kapcsolatban, hogy a két énekes között több van puszta barátságnál, ám L.L. Junior és Király Linda mindvégig tagadták a híreszteléseket. Persze a szóbeszéd ezzel még nem ült el, sőt! Miután Olaszországban is együtt nyaraltak, majd több szemtanú is látta Juniort ahogy Linda fővárosi lakásából távozik, még több jel mutatott arra, hogy lehet némi igazságalapja a találgatásoknak.

A meglepő feltételezés sokak figyelmét felkeltette, ám miután Junior 2022 szeptemberében összejött a nála jóval fiatalabb kolléganőjével, Dárdai Blankával, egy időre a szóbeszéd is abbamaradt. Az újabb pletykákra persze nem kellett sokat várni. Fél évvel később ugyanis a rapper és kedvese románca egy időre zátonyra futott, a szakítás híre pedig újra a felszínre hozta a régi lemezt: mi van, ha Király Linda miatt mentek szét?

Noha a sokakat foglalkoztató kérdést a felek hamar rövidre zárták, miután mindketten egyértelműen cáfolták a pletykákat, majd Junior ismét kibékült Blankával, egyesek mégis tudni vélik, hogy a szoknyapecér sztár és Linda között bizony jó ideje forr a levegő. S hogy mire alapozzák ezt újabban az emberek?

Király Viktor, Király Linda és L.L. Junior a Be A Talent nevű új generációs tehetségkutató applikáció bemutatóján még 2022 áprilisában Fotó: Birton Szabolcs

Nos, a lavinát legutúbb a Bors egyik olvasóriportere indított el, aki a saját szemével látta, hogy a két énekes múlt hét csütörtök éjszaka heves csókcsatába forrt a Lupa Beach-en. Bár fotó nem készült a pikáns jelenetről, a Redditen mégis többen megerősítették az állításokat, mi több, további érdekes információt szellőztettek meg Junior-Blanka-Linda hármasáról. Például, hogy Junior a napokban a Pozsonyi úton ebédelt egy étteremben Lindával, amit Blanka meglátott, a rapper pedig nem tette zsebre, amit az ex-barátnőjétől kapott. „Itt megverte a Blanka a Szeniort (Senior, azaz ‘öreg’,  így nevezik a Redditen Juniort – a szerk.) Kicsi ez a Budapest, Szenikém!” – írta az egyik szemtanú, míg egy másik Blanka és Junior hangos csetepatéjára lett figyelmes. „Kb. egy hete veszekedtek egy belvárosi étterem teraszán, vagyis Blanka ütötte is Juniort rendesen” – számolt be a látottakról egy másik kommentelő, de állítólag Linda lakásán is többször megfordult az énekes. „Rendszeresen jár hozzá, utóbbi napokban is láttam, itt lakom én is a Pozsonyin. Biztos nem kávézgatni vagy szakmázni megy fel mindig hozzá…”

Bár a furcsa románcról többen is nyílt titokként beszélnek, mégis akadnak olyanok, akik fenntartással kezelik a híreszteléseket. És persze azt se felejtsük el, hogy Junior és Linda továbbra is tagadja a pletykákat, miközben Blanka Instagram-történetben tudatta a nagyvilággal, hogy kiadta az útját a rappernek.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs, Trenka Attila/fotocentral.hu

The post Titkos találkozók, lopott csókok, nyilvános csetepaté: ezt beszélik L.L. Junior és Király Linda állítólagos viszonyáról first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!