Zámbó Krisztián Peter Šrámekről: Szeretni való ember

2 órája ezelőtt 3



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Noha korábban felmerültek nézeteltérések Zámbó Krisztián és Peter Šrámek között, az énekesek igencsak összebarátkoztak, amíg a Sztárban sztár All Stars adásaira készültek.

A műsor döntőjét a hétvégén Šrámek nyerte meg, aki Zámbó szerint nagyon megérdemelte a győzelmet.

Nagyon megszerettem őt, nem véletlenül van olyan óriási rajongótábora. Igen, annak idején a háttérben voltak nézeteltérések köztünk, de mi soha nem voltunk rosszban, nem is voltunk közeli kapcsolatban. Amikor kiderült, hogy mindketten benne leszünk ebben a műsorban, akkor leültünk és megbeszéltük a félreértéseinket. Mindent tisztáztunk. Nem mondom, hogy most minden nap együtt megyünk bulizni, hiszen nem is vagyunk egykorúak – van köztünk körülbelül 15 év – és más az életünk, de Peter egy végtelenül kedves ember

mondta a Blikknek Zámbó Krisztián, aki nagyon büszke a fiatal énekes győzelmére. Hozzátette, tudja, hogy Šrámek a műsor mellett folyamatosan fellépésekre járt és alig aludt valamit – illetve mint kiderült, a döntő előtt egész nap nem is evett.

Zámbó a lapnak arról is mesélt, milyen lelkiismeretesen gondoskodik Šrámek a szárnyasairól.

Mesélt a tyúkjairól, amiket otthon tart, hogy mennyire szereti őket és hogy egy kakasát például oda kellett adnia egy állatmenhelynek, mert a szomszédja nem szerette, hogy állandóan kukorékol. De ezt is csak szerződéssel tette, nehogy valami baja legyen annak a kakasnak. Ilyen szeretni való ember ő

– jegyezte meg.

Kapcsolódó
Peter Šrámek úgy lépett színpadra a Sztárban sztár All Stars döntőjében, hogy egész nap nem evett
Amikor kihirdették a győzelmét, már 25. órája koplalt, de nem étel volt az első gondolata – noha ekkorra már nagyon éhes volt.

The post Zámbó Krisztián Peter Šrámekről: Szeretni való ember first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!