Zoltán Erika a gyerekkoráról: Nem volt fenékig tejfel az életünk, például nem volt mindig meleg vizünk

2 napja ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Zoltán Erika nemrég a hot! magazinnak adott interjút, melyben a gyerekkoráról is szó esett – ami mint mondta, a sok boldog emlék mellett nehézségekben is bővelkedett.

A Jóisten valamiért ilyen pozitív típusnak teremtett. Azt vallom, hogy a kellemetlen helyzetekben is meg kell keresni azt, hogy miként tehetjük azokat kellemesebbé. Nem szabad belefeledkezni a negatív gondolatokba. Ha mai fejjel visszatekintek a gyerekkoromra, azt látom, hogy csodálatos volt: szuper családban voltam, rengeteg törődést és szeretetet kaptam, pedig nem volt fenékig tejfel az életünk. Például nem volt mindig meleg vizünk

idézte az énekesnőt a Blikk.

Az volt az egyik álmom, hogy vegyek egyszer egy hatalmas forró fürdőt; ma a legtöbb ember számára ez alapvetőnek tűnhet.

Zoltán Erika hozzátette, problémákkal ha tetszik, ha nem szembesülni kell az életben, és csak rajtunk múlik, hogyan kezeljük ezeket. A témával kapcsolatban elismerte, hogy fiatalon ő sem volt olyan türelmes, mint ma, később viszont megtanulta, hogy nem feltétlenül az az igazság, amit ő mond.

The post Zoltán Erika a gyerekkoráról: Nem volt fenékig tejfel az életünk, például nem volt mindig meleg vizünk first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!