A Chelsea-edző a tizenegyes előtt egymással civakodó játékosairól: Ez szégyen

1 hét ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Kiütötte a Chelsea az Evertont, a londoniak 6-0-ra verték ellenfelüket, és a hat gólból négyet a tavaly nyáron a Manchester Citytől igazolt Cole Palmer szerzett.

A 21 éves támadó középpályás szerzett gólt okos lövésből, közeli fejesből, távoli emelésből, valamint tizenegyesből is, és 20 találatával beérte a góllövőlista élén a Manchester City norvég csatárát, Erling Haalandot.

A Chelsea ötödik, Palmer negyedik gólját eredményező büntető előtt érdekes jelenet játszódott le, miután Nicolas Jackson és Noni Madueke is szívesen lőtte volna a tizenegyest, utóbbi fel is kapta a labdát, de Palmer elvette tőle, majd ellökdöste Jacksont is, miközben a csapatkapitány Conor Gallagher is a segítségére sietett.

I think Palmer is not at fault here, it’s rather Gallagher everyone should blame… Look closely

Palmer was far away from the situation until Gallagher’s like ,”can’t let dem black dudes take that penalty naah” pic.twitter.com/KNkwBsuQaO

— Onyls (@AFC_Onyls) April 16, 2024

A meccs hőse be is lőtte aztán a tizenegyest, és ezzel mind a kilenc büntetőjét értékesítette a Premier League-ben, ennél jobb mérlege csak a korábbi Manchester City-középpályásnak, Yaya Tourénak van, aki mind a tizenegy kísérletét gólra váltotta.

A meccs után természetesen megkérdezték az esetről a Chelsea edzőjét, Mauricio Pochettinót, akinek érthető módon nem tetszett, amit a tizenegyes előtt látott.

Elfogadhatatlan ez a viselkedés, jeleztem is a játékosoknak, hogy többet nem szeretnék ilyet látni. Ez szégyen, és szeretnék bocsánatot kérni a szurkolóktól.

Fiatal csapatunk van, amely tanulási folyamaton megy keresztül, de ha eredményesek akarunk lenni, akkor meg kell tanulnunk kollektíven gondolkodni” – nyilatkozta Pochettino, aki hozzátette, a csapattársak is tudhatták, hogy Palmer volt az első számú tizenegyesrúgó.

A Chelsea 47 pontjával a 9. a tabellán, az Everton – amelytől nyolc pontot levontak – a 16., és mindössze két ponttal előzi meg a kiesőhelyen álló Lutont.

The post A Chelsea-edző a tizenegyes előtt egymással civakodó játékosairól: Ez szégyen first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!