A Szeged Nova 500 biciklit sorsol ki: Nyerj most egyet te is! Mutatjuk, hogyan!

1 hét ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Szeged Nova most újra előtör egy lendületes és vagány ajánlattal! Ezúttal nem kevesebb, mint 500 csili-vili biciklit kínál fel sorsoláson, hogy még több ember lehessen részese a fenntartható közlekedés forradalmának! Miután 2015-ben és 2016-ban az év boltja díjával és világbajnok pizzákkal vitte a pálmát, most újra a kerékpáros életstílussal hódít!

Szeged városa már régóta nem csak a napfény városa, hanem a két kerekű járművek birodalma is. Parkolási stressz nélkül, egy finom fagyizáshoz a belvárosban már nem kell a kocsival körözni – csak pattanjunk biciklire és száguldjunk a célunk felé! És hidd el, Szeged nem véletlenül kapja a kerékpáros elismeréseket és a ZÖLD jelzőt!

Most pedig itt a nagy lehetőség! Lehet, hogy a te nagy lehetőséged! A Szeged Nova újabb lendületben, ugyanis 500 vadonatúj, menő, vagány biciklit sorsolnak ki, hogy még több ember találhasson rá az egészséges és ZÖLD közlekedésre. És, hogy ne csak szavakban hirdessék a fenntartható életmódot, kollégánk gyorsan rá is huppant egy paripára, hogy elvigye egy körre:

A nyereményjátékban való részvétel egyszerű, mint a pofon! Csak vásárolj legalább 5000 Ft értékben a promóció időtartama alatt, és fizetéskor használd a PontMaster kártyádat. Ne feledd, minél többször vásárolsz, annál nagyobb az esélyed a nyereményre!

Szegeden bárhol vásárolhatsz, legyen az a Szőregi út, a Cédrus Liget vagy az 5-ös út menti Príma. Most van itt az ideje, hogy te legyél az, aki vagányan száguld az új biciklivel!

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!