Elfelejtett nyerni a DVTK

2 hete ezelőtt 15



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Kijelenthetjük, hogy gödörbe került a Diósgyőr focicsapata, amely az egymást követő negyedik bajnokiján is nyeretlen maradt. A DVTK ezúttal az MTK vendégeként játszott 1-1-et.

A meccs első két helyzete a vendégcsapaté volt, de Szabóról nem sokkal a kapu mellé pattant a labda, majd Demjén védett. A vezetést aztán az MTK szerezte meg, egy szép akció végén Bognár István gurított a kapuba a 31. percben – a miskolciak egymást követő hetedik bajnokijukon kaptak gólt. Árulkodó volt, hogy Vladimir Radenkovic két helyen is változtatott a diósgyőri összetételen.

A 76. percig kellett várni az újabb gólhelyzetre, Németh Krisztián egy cselsorozat után a kapufát találta el. Hogy ez kimaradt, az döntőnek bizonyult, ugyanis a 86. percben az üresen maradt Pernambuco a kapuba fejelt hat méterről, sőt, egy Demjén-bravúr kellett, hogy végül ne a Diósgyőr nyerje meg a meccset.

Az MTK öt bajnoki óta veretlen, kilenc pontot szerzett ebben az időszakban.

NB I, 28. forduló

MTK Budapest-Diósgyőri VTK 1-1 (1-0)
Új Hidegkuti Nándor Stadion, v.: Vad II.

MTK Budapest: Demjén – Kocsis G., Kádár, Nagy Zs. – Hej, Kosznovszky, Kata, Horváth A. (Végh, 83.), Kovács P. (Varju, 70.) – Németh K. (Jurina, 76.), Bognár (Spalek, 83.)

Diósgyőri VTK: Ogyincov – Gera, Csorbadzsijszkij, Lund, Stephen – Vallejo, Holdampf (Klimovics, a szünetben), Pozeg Vancas (Bényei, 83.) – Jurek (Pernambuco, 68.), Szabó L. (Edomwonyi, 60.), Acolatse (Franchu, a szünetben)

Kapcsolódó

The post Elfelejtett nyerni a DVTK first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!