Fél perc után vezetett a Fradi, bombagól hozta meg a DVTK elleni győzelmet

3 hete ezelőtt 20



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Ferencváros hazai pályán 2-1-re legyőzte a Diósgyőrt az NB I 21. fordulójából elhalasztott és most pótolt mérkőzésen, így pedig már 11 pontosra növelte előnyét a Pakssal szemben hat meccsel a szezon vége előtt.

Ha ezt a meccset megnyerjük, nagyon nagy lépést teszünk a célunk elérése felé, hogy eldöntsük a bajnoki címet. Nagy klubként nem is lehet más a célunk

– nyilatkozta a mérkőzés előtt Dejan Stankovic, az FTC vezetőedzője.

Csapata ennek megfelelően korán vezetést szerzett, igaz, ehhez kellett egy nagy védelmi hiba a vendégcsapat részéről, Bokros tette haza rosszul a labdát, amire Varga Barnabás csapott le és a kapus alatt a hálóba lőtt. Mindössze 34 másodpercre volt szüksége a Ferencvárosnak, hogy előnybe kerüljön.

A második gólra sem kellett sokat várni, Szevikjan a bal szélről indulva tolta befelé a labdát a 21. percben, a diósgyőri védelem nem támadta, az örmény játékos így a tizenhatos sarkától, ballal kilőtte a hosszú felső sarkot – óriási gól volt.

Megnyugtató előnyből kezdte a második félidőt a Fradi, aztán hirtelen szoros lett a meccs. Cissé ugyanis nem tudott felszabadítani az 56. percbe, Pozeg Vancas pedig élt a kínálkozó lehetőséggel és közelről szépített. Nem sokkal később egy megpattanó lövésnél vetődött hiába Dibusz, a keresztléc azonban kisegítette a válogatott kapust, mindenesetre centikre volt az egyenlítéstől a Diósgyőr, ami a meccs addigi alakulását nézve komoly fordulat lett volna.

Danilovic ezután két bravúrral tartotta meccsben a Diósgyőrt, előbb Szevikjan közeli próbálkozását hárította, majd egy szöglet után vetődött rá jó ütemben a labdára egy kapu előtti tömegjelenetnél. A meccs vége is már inkább hazai lehetőségeket hozott, majd Jureknek volt egy távoli, méterekkel a kapu mellé szálló lövése a 94. percben.

Marquinhos volt a meccs embere a Sofascore-nál.

A Ferencváros a legutóbbi tizenegy bajnokiján a tizedik győzelmét aratta és még egy döntetlent játszott ebben az időszakban. Ez idő alatt 15 ponttal szerzett többet a Paksnál Stankovic csapata.

The post Fél perc után vezetett a Fradi, bombagól hozta meg a DVTK elleni győzelmet first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!