Gratulálunk a Bistorant Étterem csapatának! Így szerepeltek a Dining city országos étteremhéten

1 hét ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Tavaly az Országos Étterem Hét első helyezése után, idén tavasszal is megmutatta a Bistorant, hogy a szegedi gasztronómiai csúcsok egyik legfényesebb csillaga! A Bistorant Étterem a DiningCity Étterem Hét prémium kategóriájában ezúttal a dobogó második fokát szerezte meg!

A versenyen több mint 160 étterem vett részt, és a díjazottakat több mint 3500 vendégértékelés alapján választották ki. Mi a Szeged365 pedig örömmel jelentjük, hogy ott voltunk és részesei lehettünk ennek a fantasztikus pillanatnak! A tavalyi fényes pillanatról pedig itt olvashattok:

Az étterem prémium menüje pedig magáért beszél: fenséges ízek, tökéletes harmónia az étel és a környezet között. Köszönjük a Bistorant Étterem csapatának a kiváló munkát, és büszkén gratulálunk a megérdemelt sikerhez! 

Az étterem extra figyelmet szentel a sportolóira, és az egészségükre vigyázókra, oly annyira, hogy a kalória számlálást is magára vállalta. A Bistorant egyébként fullos Fitt menü sorozattal készült idén nyárra a szegedieknek, erről már írtunk nektek:

A pazar kalóriaszegény csodák közül, hadd emeljük ki szerkesztőségünk nagy kedvencét: a páratlan Csirkesalátát főtt tojással, koktélparadicsommal, újhagymával és avokádóval, mindössze 352 kcal-al. Valami zseniális, igazi nyári, ráadásul nyugodtan degeszre ehetjük magunkat belőle. Mi mellette voksoltunk! Te melyik Fitt menüt választanád?

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!