Harry herceg elsírta magát III. Károly döntése miatt, igazi arculcsapásként élte meg azt

1 hét ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

III. Károly második, a magát csak ˝Tartalékként” emlegető Harry herceget úgy tudni, rendkívül fájóan érintette édesapja egyik döntése. Mikor ugyanis a herceg és felesége, Meghan Markle eldöntötték, hogy szeretnék maguk mögött hagyni az egész királyi családot és a pozíciójukkal járó teendőket, a brit uralkodó elvette tőlük otthonukat, a  Frogmore Cottage-t. A hírek szerint Sussex hercege pedig álmaiban sem gondolta volna, hogy ki fogják őt onnan egyszer lakoltatni. 

 Getty Images)

Harry herceg nagyon csalódott volt édesapja döntése miatt (Fotó: Getty Images)

Egy szakértő szerint Harry ugyanis azt hitte, hogy a királyi rezidencia azután is járni fog neki, hogy visszalépett a hivatali feladataitól és feleségével, a színésznőből hercegnévé avanzsált Meghannal az Egyesült Államokba költöztek. Tom Quinn királyi szakértő szerint Károly döntése rávilágított az apa és fia között egyre növekvő szakadékra.

A windsori birtokot egyébként még II. Erzsébet királynő ajándékozta Harryéknek nászajándékba. Nem is volt ez olcsó mulatság, 2,7 millió fontba, azaz több mint 871 millió forintba került a Frogmore Cottage felújítása, hogy alkalmas legyen a pár fogadására. A Windsorban található ingatlanban a felújítás előtt öt darab különálló lakás volt, ezekből egyetlen, elképesztő luxussal felszerelt otthont alakítottak ki.

 

Kevesen vették észre, hogy a Frogmore-ból való kilakoltatás mekkora pofon volt Harrynek, ez volt az utolsó csepp a pohárban. Harry dühös volt, és sírva fakadt. Úgy gondolta, ez csupán bosszú apja részéről.

 

„Harry nem tudta belátni, hogy a hercegi munkavégzés befejezése elkerülhetetlenül azt jelenti, hogy megfosztják ottani lakhelyétől. Harry kegyetlen elutasításnak tekintette ezt, fájdalmas emlékeztetőként mindarra, amit akkor érzett, amikor apja az anyjával veszekedett” – fogalmazott Quinn.

Via: (1), (2)

The post Harry herceg elsírta magát III. Károly döntése miatt, igazi arculcsapásként élte meg azt first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!