Két hónappal az Eb előtt szenvedett súlyos sérülést a magyar válogatott csoportellenfelének játékosa

2 hete ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Rohamléptekben közeledünk a nyár legnagyobb futballeseménye, a németországi Európa-bajnokság felé, amely június 14-én rajtol a Németország-Skócia mérkőzéssel.

Idei formáját látva szinte biztosan ott lett volna a skótok keretében a Serie A meglepetéscsapatának, a BL-indulást érő negyedik helyen tanyázó Bolognának a csapatkapitánya, Lewis Ferguson.

A 24 éves játékos azonban a Monza elleni, 0-0-ra végződött hétvégi bajnokin a 62. percben lesántikált a pályáról, és a vizsgálatok után kiderült, hogy a jobb térdében elszakadt az elülső keresztszalag.

A súlyos sérülés minimum hat, de sokszor akár nyolc-kilenc hónapos kihagyással jár, ami azt jelenti, hogy Ferguson számára elúszott az Eb.

Pedig a bajnokságban 31 meccsen 6 gólt és 4 gólpasszt jegyző középpályás az utóbbi időben rendszeresen szerepelt a skót csapatban, a csapat utolsó hét találkozójából ugyanis csak egyet hagyott ki. A skót csapat az Eb-n a németekkel, a magyarokkal és a svájciakkal találkozik majd a csoportkörben.

The post Két hónappal az Eb előtt szenvedett súlyos sérülést a magyar válogatott csoportellenfelének játékosa first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!