Kiharcolta a szerződéshosszabbítást az AS Roma edzője

1 hét ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A következő idényben is Daniele De Rossi marad az AS Roma labdarúgócsapatának vezetőedzője.

A klublegenda januárban José Mourinhótól vette át a csapatot, azóta 16 tétmérkőzésen csupán kétszer kapott ki, egyszer a Serie A-ban listavezető Internazionalétól, egyszer pedig Brightontól. Az angolok elleni vereségnek ráadásul semmi jelentősége nem volt, mert az Európa Liga-nyolcaddöntő visszavágóját négygólos előnyben várták a rómaiak.

A szerdai találkozó után örömmel jelenthetjük be, hogy De Rossi a következő szezonban és a belátható jövőben is az AS Roma vezetőedzőjeként folytatja. Rövid regnálása alatt is érezhető a klubra gyakorolt pozitív hatása. A klubba vetett mélyen gyökerező hite összhangban van az AS Roma értékeivel, a várossal és a páratlan szurkolóival

– nyilatkozta közös közleményében a két klubtulajdonos, Dan és Ryan Friedkin.

“Dopo un incontro svolto ieri pomeriggio con Daniele De Rossi, siamo lieti di annunciare che continuerà a ricoprire la carica di allenatore dell’#ASRoma anche al termine di questa stagione e per il prossimo futuro”.

Leggi la dichiarazione di Dan e Ryan Friedkin
📄pic.twitter.com/NYvzanI3Is

— AS Roma (@OfficialASRoma) April 18, 2024

Az AS Roma remek formájának köszönhetően a bajnokságban feljött az ötödik helyre és harcban van a Bolognával a biztos Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik helyért, az EL- negyeddöntőben pedig egygólos előnnyel várja az AC Milan elleni visszavágót.

Kapcsolódó
A tüdeje omlott össze meccs közben az AS Roma játékosának
Evan Ndicka elhagyhatta a kórházat, de további vizsgálatok várnak rá.

The post Kiharcolta a szerződéshosszabbítást az AS Roma edzője first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!